peste 1.000 de locuri de muncă la târgul de cariere care începe azi

peste 1.000 de locuri de muncă la târgul de cariere care începe aziEvenimentul are loc în perioada 14-16 martie, la Casa de Cultură a Sindicatelor. Începând de azi, 40 de companii îi așteaptă pe sibieni cu circa o mie de locuri de muncă în Sibiu, în țară și în străinătate.

Sibienii sunt așteptați la Târgul de Cariere, unde pot studia față în față cu angajatorii peste circa o mie de oferte de locuri de muncă. Târgul de Cariere va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor, în 17 și 18 martie, de la 10:00 la 16:00 în fiecare zi. Târgul de Cariere se adresează tuturor companiilor angajatoare, de orice profil și tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă – studenți, tineri absolvenți, persoane cu sau fără studii superioare, necalificate ori inactive, şomeri de lungă durată, inclusiv persoane cu vârsta peste 45 de ani. TdC facilitează întâlnirea dintre angajatori şi persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă și este organizat de două ori pe an în 8 centre universitare și economice importante din România. Evenimetul a fost organizat pentru prima dată la Cluj în 2006. Anul acesta, Târgul de Cariere sărbătorește 5 ani de activitate, 10 ediții organizate în Cluj-Napoca și un total de 30 de evenimente  de recrutare la nivel național.

Finanțare Europeană

În sesiunile de toamnă 2010 și primăvară 2011, evenimentul Târgul de Cariere este cofinanțat de Fondul Social European, prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Investeşte în oameni şi au ca obiectiv facilitarea întâlnirii companiilor angajatoare cu un număr total de 13.953 de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă. Târgul de Cariere – program multiregional pentru facilitarea accesului pe piaţa muncii  este un proiect al SC Reţeaua TDC SRL, având ca parteneri locali firmele Qual Media, Hosus Media şi Kai-Zen Consult.

 

Ultima oră

Comentariul meu