trei accidente la sibiu. şapte răniţi este bilanţul acestora. doi sunt în stare gravă

trei accidente la sibiu. şapte răniţi este bilanţul acestora. doi sunt în stare gravăCinci persoane au fost rănite duminică seară după un accident avut loc la Miercurea Sibiului, pe DN 1. Un biciclist beat a ajuns la spital după ce a căzut de pe bicicletă şi s-a lovit la Avrig, iar un şofer s-a răsturnat cu maşina într-o curbă între Tălmaciu şi Sadu.

 

În după-masa zilei de ieri, 13 martie., în jurul orelor 1900, pe DJ 105 F – Avrig-Poiana Neamţului, un biciclist aflat în stare avansată de ebrietate, în timp ce se deplasa pe bicicletă s-a dezechilibrat şi a cazut pe partea carosabilă, accidentându-se.  „Biciclistul – H.L., în vârstă de 54 de ani, domiciliat în Avrig, nu a putut fi testat cu aparatul etilotest din cauza stării avansate de ebrietate, fiind transportat la Spital, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările sunt continuate de poliţiştii rutieri”, spune Luciana Balteş, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.

 

Accident grav la Miercurea

Un alt eveniment rutier s-a produs pe DN 1, în localitatea Miercurea Sibiului, în jurul orelor 19.50. P.C., în vârstă de 23 de ani, în timp ce conducea autoturismul pe str. Târgului din localitatea Miercurea Sibiului, a pătruns în intersecţia cu DN 1 fără să se asigure şi să acorde prioritate unui autoturism care circula regulamentar pe DN 1, cu care intră în coliziune.

În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a 2 pasageri precum şi rănirea uşoară a altor 3 persoane, toate pasagere în cele două autovehicule. „Traficul rutier a fost blocat în zona producerii accidentului rutier aproximativ 40 de minute pentru efectuarea cercetării la faţa locului şi intervenţia echipelor de salvare. Cercetările sunt continuate de poliţiştii rutieri” se arată într-un comunicat al IPJ Sibiu.

 

Cu maşina în şanţ din cauza alcoolului

În după-masa zilei de ieri, IPJ Sibiu a fost sesizat cu privire la faptul că pe DJ 105 G, Sadu – Tălmaciu, se află un autoturism răsturnat în afara părţii carosabile. Echipa operativă care s-a deplasat la faţa locului a constatat faptul că autoturismul nu are plăcuţe de înmatriculare şi este răsturnat în afara părţii carosabile. În urma investigaţiilor şi cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că autoturismul îi aparţine lui I.D., domiciliat în Tălmaciu, care a condus autoturismul pe DJ 105 G, iar în apropiere de Tălmaciu, într-o curbă periculoasă  a piedut controlul volanului şi s-a răsturnat în sanţ, după care a desfăcut placuţele de înmatriculare al autoturismului şi a plecat la domiciliul său. Întrucât bărbatul emana un miros puternic de alcool, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 1,58 mg/l alcool pur în aerul expirat. „Bărbatul a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean Sibiu în vederea recoltării de probe biologice şi stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii rutieri din Tălmaciu”, a explicat Luciana Balteş.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu