video - oana zăvoranu: "vreau să-mi pun ţâţe, să cunosc băieţi, am chef de sex! sunt f**ăcioasă de fel!"

video - oana zăvoranu: "vreau să-mi pun ţâţe, să cunosc băieţi, am chef de sex! sunt f**ăcioasă de fel!"

Invitată la „Un show Păcătos”, Oana Zăvoranu a făcut show şi a incediat atmosfera cu declaraţii şocante, conform cărora ea are chef de sex, dar bărbatul de lângă ea nu a inspirat-o ca să îşi satisfacă poftele sexuale.

 

Mi-este silă! Nu aş fi vrut să se ajungă aici. Am luat multe asupra mea din decenţă şi din dragoste. Dacă vrea să mă provoace, o să reuşească la un moment dat. Dacă e deştept, să înceteze că o să fie nasol! Să mă ignore total! Există lucruri care i-ar putea face probleme cu legea, prin prisma a ceea ce a făcut în trecut! Fiind posedat de cel rău, îl văd aşa…ca şi cum s-ar întâmpla ceva dar nu se întâmplă nimic. Aşa am mai strâns în mine supărare. El a părut că este imaculat şi eu sunt scorpia, şi din cauza asta a plecat”, a declarat enervată Oana. Divorţul dintre Oana şi Pepe se transformă treptat într-un război în toată regula, fiecare dintre părţile implicate pozând în victimă a celuluilalt. „El se luptă cu nişte umbre şi a început să mă plictisească foarte tare băiatul ăsta. Acum este un tiriplici, un ordinar. Nu pot să cred că m-am păcălit aşa de tare! Sunt supărată pe mine! Îmi vine să mă bat singură! Sunt scârbită! Acest băiat nu m-a iubit niciodată! Nu se poate dacă iubeşti pe cineva să ajungi să dai termene şi să vorbeşti în felul în care a facut-o el”, a mai spus Querida.

Fiica Marioarei Zăvoranu este mulţumită, în schimb, fiindcă a descoperit care îi sunt prietenii, motiv pentru care se simte suficient de puternică pentru a face faţă luptei cu Pepe.

„Am descoperit cu această ocazie oameni minunaţi pe care i-am uitat, nu m-am gândit la ei, care mi-au scris mesaje foarte frumoase. Acum mă simt puternică, motivată! Vreau să cunosc băieţi! Dar simt că am o forţă extraordinară! Uite, am chef de sex!„, a declarat soţia lui Pepe. Declaraţiile Oanei au culminat cu răspunsul la acuzele adresate de Pepe, conform cărora ea nu mai voia să facă sex, în ultima perioadă a căsniciei lor, fiind afectată de procesul cu mama sa. N-am avut parte de sex! Cred că nu mi-a plăcut partenerul! Eu sunt futăcioasă de fel! Nu făceam sex cu el că nu-mi plăcea„, a spus Zăvoranca râzând la „Un show păcătos”.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu