video – csu are probleme de lot înainte de meciul de la timişoara
Foto - csu fans

video – csu are probleme de lot înainte de meciul de la timişoara
Foto - csu fans

Cristi Crăciun nu va juca deloc cu Elba, iar Haiduc şi Markovic au avut probleme medicale în aceste zile. Coşmarul Şerban se află în brigada de arbitrii care fluieră la partida de duminică de la ora 18.00.

 

Directorul sportiv al lui CSU Sibiu, Horaţiu Floca a vorbit despre problemele de lot cu care se confruntă CSU în acestă perioadă şi de şansele pe care le mai are Cristi Crăciun să mai joace în acest sezon pentru universitari. „Ne aflăm în faţa unei săptămâni decisive cu 3 meciuri în şase zile, partide care spun eu sunt capitale pentru accederea în play-off. Jucăm duminică la Timişoara, după care miercuri acasă cu Otopeniul şi sâmbăta viitoare la Bucureşti cu CSM. La Timişoara mergem să învingem. Singurii care nu s-au antrenat zilele acestea sun Crăciun şi Haiduc. Sperăm ca Haiduc să fie ok până duminică. S-a făcut o analiză video a jocului Timişoarei. Plecăm sâmbătă dimineaţă spre Banat. Avem şi un anternament acolo. Seals este în regulă şi el. Cu Markovic am avut ceva probleme. A avut dureri foarte mari la o măsea. A fost la stoomatolog şi acum este în regulă. În cazul lui Crăciun, el trebuie să mai facă ceva analize. Deocamdată el face recuperare” a spus joi Horaţiu Floca.

 

Nu se tem de arbitrajul lui Şerban

Horaţiu Floca a rămas la părerea că pentru calificarea în play-off, zarurile sunt departe de a fi deja aruncate. „Sunt multe echipe care luptă pentru play-off. Nici Oradea nu mai poate fi sigură că merge mai departe. Şi Timişoara şi noi şi chiar şi Rovinariul mai au şanse reale de a ajunge în play-off. Contează până la urmă şi la câte puncte pierzi un meci” a mai spus acesta. Legat de prestaţia brigăzii de arbitrii Marius Ciulin – Mircea Şerban – Habor Adrian, oficialul sibian crede că nu vor fi probleme, chiar dacă Sibiul a avut probleme la meciul cu Steaua, la care Şerban a fost delegat. „Nu credem că Mircea Şerban ne va arbitra defavorabil aşa cum s-a întâmplat la restanţa cu Steaua. Este un meci important şi este televizat. Nu cred că îşi va permite vreun arbitru să dezavantajeze pe una din cele două echipe” a mai spus Floca.

Ultima oră

Comentariul meu