VIDEO-FOTO: Doamnele si domnişoarele aflate în trafic au fost „sancţionate” de poliţiştii rutieri cu flori

Pe principalele artere ale municipiului Sibiu, poliţiştii rutieri au oprit în trafic conducătoarele auto pentru a le oferi o floare.

An de an de în luna Martie ne recăpătăm speranţa, optimismul, credinţa în mai bine şi sporul în toate. Martie este momentul în care oamenii încep să caute primul ghiocel, ca semn al venirii primăverii cu adevărat.

[nggallery id=677]

Acest triumf al reînvierii şi regenerării este invocat prin Marţişorul pe care-l dăruim doamnelor şi domnişoarelor, ca mic semn că ne dorim să le aduca fericire şi noroc. Prinşi în activitatea curentă de supraveghere a traficului, de prevenire a accidentelor rutiere şi impunere a respectării normelor legislaţiei rutiere, poliţiştii rutieri sibieni vor acorda astăzi, 8  martie a.c., o atenţie deosebită doamnelor şi domnişoarelor aflate atât la volanul autovehiculelor, cât şi în calitate de  pietoni. Pe principalele artere ale municipiului Sibiu, poliţiştii rutieri vor opri în trafic conducătoarele auto pentru a le oferi o floare” spune Luciana Balteş, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu