video - clip în memoria lui rafael, tânărul care a fost găsit spânzurat la sibiu

video - clip în memoria lui rafael, tânărul care a fost găsit spânzurat la sibiuCel care s-a spânzurat vineri seară a produs multă durere în sufletele prietenilor săi. Fosta prietenă a lui Rafael spune că acesta era un băiat tare de treabă.

 

Dispariţia lui Rafael Eftimie a şocat apropiaţii acestuia şi pe fosta sa prietenă. Amicii celui care va fi înmormântat marţi după amiază au invadat deja reţelele de socializare cu mesaje în care îşi exprimă condoleanţele şi durerea legată de decesul prietenului lor. Luana, fosta prietenă a acestuia a mărturisit pentru Ora de Sibiu, pe facebook că este şocată de gestul lui Rafael. „Era un băiat extraordinar. Am încercat cu toţii să vorbim cu el, dar din păcate era prea decis să facă ceea ce a făcut. Suntem cu toţi foarte îndureraţi” a mărturisit aceasta.

Găsit spânzurat

Vineri, in jurul orelor 18.00, la Unitatea Primiri Urgente a fost adus de catre un echipaj SMURD, un pacient in varsta de  20 de ani, din Sibiu, in stare critica – coma profunda, cu functiile vitale sustinute de aparate, dupa ce a incercat sa se sinucida prin spanzurare. „Medicii din UPU au incercat sa-l stabilizeze, acesta a fost transferat in cadrul Sectiei Neurochirurgie- ATI, iar in ciuda eforturilor facute de medici,  pacientul a decedat in dimineata zilei de sambata” a declarat Raluca Puşcă, purtător de cuvânt la Spitalul Clinic Judeţean Sibiu.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. E foarte trist si foarte dureros pentru cei dragi. Stiu ca nu exista cuvinte de consolare in cazuri ca acestea. Dar sincer, regret nespus, pentru ca stiu ce a fost in sufletul lui si pot sa imi imaginez ce simt cei din jur. Sper sa se opreasca o data toate aceste „dezamagiri”, sa nu mai urmeze altii ca el, si nu numai.
    Mii de consolari familiei si prietenilor, desi sincer, nu cred ca niste simple cuvinte o sa rezolve ceva!

    P.S. Cantecul e superb, dar din pacate prea trist. Imi pare rau, sincer!