video-foto: drive-test cu noul opel astra sports tourer

Reporterul Ora de Sibiu a testat Vineri, 4 Martie, începând cu ora 12:30, noul Opel Astra Sports Tourer.

Testarea a fost realizată pe centura ocolitoare a Sibiului şi a fost un real succes. Maşina are un preţ de pornire de 15.000 euro şi poate ajunge până la 24.000 euro cu toate dotările incluse.

„Noul Astra Sports Tourer aduce stil, caracter practic şi tehnologiile ecologice în segmentul de autovehicule station wagon compacte, oferind proprietarilor posibilitatea de a combina utilitatea profesională şi personală într-un singur autovehicul.” se arată într-un comunicat de presă.

[nggallery id=672]

Conceput şi dezvoltat la Centrul Internaţional de Design Tehnic al Opel din Rüsselsheim, Germania, Astra Sports Tourer va fi construit la unitatea de producţie a companiei din Ellesmere Port, Marea Britanie. Este disponibilă cu transmisii manuale sau automate de şase viteze. Noua versiune de 88 kW/120 cp debutează în gama Astra din anul 2011 cu o cutie de viteze manuală cu şase trepte şi are un consum mediu de carburant de 6,1 l/100 km. Cel mai performant motor al gamei, CDTI de 2,0 litri este acum disponibil împreună cu o gamă de transmisii manuale sau automate cu şase viteze. Având o putere de 118 kW/160 cp şi un cuplu generos de 350 Nm de la o turaţie de doar 1.750 rpm, acesta accelerează de la zero la 100 km/h în mai puţin de zece secunde. Consumul în ciclul combinat cu o transmisie manuală este de 5,1 l/100 km, cu emisii de CO2 de 134 g/km.

Mai multe informaţii pe http://media.gm.com/content/media/ro/ro/news.brand_opel.html/

 


Ultima oră

Comentariul meu