banca europeana de investitii finanteaza cu peste 160 de milioane de lei modernizarea dn14 sibiu-sighisoara

banca europeana de investitii finanteaza cu peste 160 de milioane de lei modernizarea dn14 sibiu-sighisoaraDin luna martie anul acesta, in baza contractului incheiat cu Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADR), austriecii de la Strabag vor moderniza DN 14 Sibiu – Medias – Sighisoara.

Lungimea sectorului de drum care va intra in pro­ce­sul de reabilitare este de 79,7 km, din totalul de 94,1 km, iar costul lucrarilor se cifreaza la 162,8 milioane de lei, fara TVA, suma fiind asigurata de Banca Europeana de Investitii (BEI). Durata de proiectare si executie este de 24 de luni, iar perioa­da de garantie de doi ani. Procesul de reabilitare include lucrari de terasamente, consolidare si auxiliare, precum si turnarea a trei straturi de asfalt. Modernizarea DN 14 urmareste marirea vitezei de deplasare a autovehiculelor, reducerea timpului petrecut in trafic, precum si crearea unor conditii de confort si siguranta rutiere. sursa: fin.ro

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. austriecii de la Strabag…si in realitate la firma asta lucreaza ultimii oameni … romani (i-am vazut cum se desfasurau prin Sibiu)