video: vezi care sunt priorităţile inspectoratului de poliţie al judeţului sibiuInspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiua organizat Luni, 28 Februarie, începând cu ora 11, un briefing de presă susţinut de domnul comisar de poliţie Tiberiu–Iulian IVANCEA – şeful Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu.

Subiectul briefingului a fost „Prioritaţile Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu în domeniul prevenirii criminalităţii”. Pe lista priorităţilor sunt trecute următoarele: prevenirea victimizării persoanelor în vârstă,prevenirea furturilor din societăţi comerciale,autoturisme sau locuinţe şi dezvoltarea de campanii şi activităţi de informare în mijloacele de transport în comun. Subiectul etnobotanicelor a fost pe larg dezbătut de către Comisarul Ivancea care promite controale la cele 6 magazine din Judeţul Sibiu care comercializează astfel de substanţe.

„Vom încerca să facem o campanie de prevenire în şcoli. Au fost cazuri de gimnaziu în care s-a constatat consumul” a declarat comisar de poliţie Tiberiu – Iulian IVANCEA


Ultima oră

Comentariul meu