sâmbătă are loc cupa loteriei române la schi, la arena platoşAproape 100 de schiori vor participa la Cupa de Ski alpin pentru amatori organizată de Loteria Română. În ziua concursului, sâmbătă, înscrierile se vor face în cortul special amenajat, între orele 9 și 12.

Concursul va avea loc sâmbătă, 26 februarie, în complexul de ski și snowboard Arena Platoș, începând cu ora 14:00. La feminin, cea mai tânără concurentă înscrisă până acum are 8 ani iar cea mai în vârstă, 47. Cel mai tânăr concurent la clasa masculin are 8 ani iar cel mai vârstnic 50.

Competiția se adresează schiorilor amatori, care vor fi împărțiți pe mai multe categorii de vârstă.

Prima grupă: 8-12 ani împliniți

A doua grupă: 13-17 ani împliniți

A treia grupă: 18-25 ani împliniți

A patra grupă: 26-39 ani împliniți

A cincea grupă: +40 ani împliniți

La rândul lor, grupele sunt împărțite pe secțiuni, masculin și feminin. Concursul de slalom se adresează tuturor iubitorilor sporturilor de iarnă și va fi organizat pe pârtia Arena. Pentru înscriere nu se percepe nicio taxă.

În total, Loteria Română va acorda 36 de premii:

Premiul I pentru fiecare grupă de vârstă (masculin+feminin):500 lei.

Premiul II pentru fiecare grupă de vârstă (masculin+feminin):250 lei.

Premiul III pentru fiecare grupă de vârstă (masculin+feminin):150 lei.

Premiul cel mai bun timp coborâre (masculin+feminin):100 lei.

Premii de 9.600 de lei

Pe lângă aceste premii, organizatorii oferă și mai multe premii speciale. Doi participanții în concurs, un bărbat și o femeie, vor fi premiați pentru spectaculozitate cu câte 100 de lei iar cu aceeași sumă vor fi premiați și doi dintre cei mai gălăgioși spectatori. Valoarea totală a premiilor este de 9600 de lei. Premiile se ridică de la caseria CP Sibiu, str. Vasile Milea, Bl.10 A Sibiu, pe baza listelor de omologari, in intervalul de 30 de zile calendaristice de la data concursului.

Ultima oră

Comentariul meu