se joacă poli timişoara - gaz metan? zăpada măsoară 30 de centimetri pe stadion!
Foto - GSP

Reporterii de la gsp au măsurat grosimea stratului de zăpadă de pe stadionul “Dan Păltinişanu” iar aceasta se apropie vertiginos de jumătate de metru. Chiar şi aşa medieşenii au făcut deplasarea în Banat.Antrenorul Cristi Pustai nu poate miza pe Eric, Miclea, Munteanu şi Liţu în meciul de sâmbătă de la ora 18.00, toţi fiind accidentaţi.

Cristi Pustai a declarat, în cadrul unei conferinte de presã, cã o vede pe FC Timisoarã o candidatã serioasã la titlu si cã meciul de sâmbãtã se anuntã a fi unul foarte dificil. “Sã sperãm cã iarna nu ne-a dereglat si cã în deplasare vom presta acelasi joc grupat, cu sigurantã cât mai mare în apãrare si foarte periculosi pe contraatac. Ne asteaptã însã un meci foarte, foarte greu, cu o echipa bunã, o echipã care în acest an are sanse reale de a câstiga campionatul. Dar, asa cum am demonstrat si sperãm sã demonstrãm în continuare, Gaz Metan este o echipã care va pune probleme pe orice teren”, a spus Pustai. Tehnicianul mediesenilor nu a uitat cã, de la revenirea în prima ligã, Gaz Metan nu a pierdut nicio partidã disputatã la Timisoara. “În jocurile de pe Bega avem un ascendent asupra lor, în sensul cã nu am pierdut în cele douã jocuri disputate acolo. În primul am fãcut 0-0, iar în a doua partidã am reusit o victorie frumoasã. Sã sperãm cã traditia se va respecta si de data aceasta”, a mai mentionat antrenorul echipei din Medias.

Todea vrea debut cu dreptul

Prezent la conferinta de presã, cãpitanul Cristi Todea a spus cã îsi doreste foarte mult ca echipa sa sã porneascã cu dreptul în primãvara fotbalisticã. “Este un meci foarte important, este prima etapã si ne dorim foarte mult sã începem cu dreptul. Ne dorim sã avem aceleasi rezultate bune din turul campionatului în deplasare. Poli Timisoara este o echipã foarte bunã, însã am dovedit si în turul campionatului cã putem sã ne batem de la egal la egal cu orice echipã a campionatului”, a spus Todea.


Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. CSU Vointa Sibiu a invins azi pe Gaz Metan Medias 2 , cu 2-0 golurile Vointei fiind inscrise de Iulian Popa si Caius Lungu.