medieșeni optimiști pentru derbiul gaz metan - csu sibiu. vezi aici live - video partida!Medieșenii anunță că nu concep să nu bată pe CSU în meciul de sâmbătă de la ora 17.00. Partida este live pe csufans.ro și pe pagina noastră de internet.

Jucătorii medieșeni au declarat aproape în cor la Nova Tv Mediaș că nu concep să nu învingă în derbiul județean din Sala Sporturilor. „Nimeni nu se aștepta să pierdem la Pitești. Pentru Sibiu fiecare meci este o finală acum, dar nu cred că se pune problema să pierdem acest derby. Tot timpul după o schimbare de antrenor fiecare jucător se montează mai bine. Moralul nostru este bun. Sperăm să avem și suporterii alături de noi” a spus Jucan. ”Ne-am pregătit din greu pentru acest meci. Nu aș spune că e important că Sibiul a rămas fără antrenor. Va câștiga cine își dorește mai mult acest lucru” a declarat și Mitchell. ”Va fi o partidă în care sunt și orgolii la mijloc. Eu cred că sibienii au o ambiție în plus pentru că s-a schimbat antrenorul” a conchis Ionuț Drăgușin. ”Sibiul are o echipă bună și ne-au învins în tur, deci va fi un meci dificil. Sperăm să învingem și fanii să fie alături de noi. Nu ne gândim la ce s-a întâmplat la Sibiu. Eu cred că avem o echipă mai bună și dacă ne facem treaba așa cum trebuie nu vom avea probleme” a opinat și Ivanovic.

TRANSMISIUNEA ÎN DIRECT VA ÎNCEPE ÎN PLAYERUL DE MAI JOS SÂMBĂTĂ LA ORA 18.00

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. CSU Vointa Sibiu a invins azi pe Gaz Metan Medias 2 , cu 2-0 golurile Vointei fiind inscrise de Iulian Popa si Caius Lungu.