video - vulc junior și ”bâtă” sunt interimari la csu. mladen ostojic a fost propus să antreneze pe csu sibiuDirectorul sportiv al lui CSU Sibiu, Horațiu Floca a anunțat că deocamdată Cătălin Vulc și Cristi Crăciun sunt antrenori ai echipei. Mircea Vulc îi ajută pe cei doi la antrenamente. Sibiul a primit 30 de bilete pentru meciul de sâmbătă de la Mediaș. Pentru ca meciul să poată fi văzut în tot județul fanii lui Gaz Metan Mediaș au anunțat că vor transmite și ei pe internet meciul, acesta fiind disponibil pe csufans.ro precum și pe pagina noastră, oradesibiu.ro, sâmbătă de la ora 17.00.

Horațiu Floca a anunțat joi la conferința de presă săptămânală că CSU se confruntă din nou cu probleme de lot, asta după ce antrenorul Audrius Prakuraitis a demisionat la începutul acestei săptămâni. Harrison și Crăciun au șanse infime să joace la Mediaș, sâmbătă de la ora 17.00, partidă care va fi LIVE-VIDEO și pe oradesibiu.ro. ”Demisia lui Prakuraitis a fost acceptată de Consiliul de Administrație. Din câte știu eu Audrius va pleca vineri din România. Din păcate trebuie să vă spun că avem probleme de lot înaintea acestui meci important de la Mediaș. Cristian Crăciun are o întindere la ligamentele laterale de la un genunchi și nu s-a antrenat deloc. Harrison nu și-a revenit sută la sută. Se antrenează dar din păcare mai are probleme la mâna dreaptă” a spus Floca.

Interimatul lui Vulc junior și Crăciun depinde de rezultate

Horațiu Floca a mai declarat că CSU Sibiu va merge în ziua meciului la Mediaș. Floca nu a știu să explice cât va dura interimatul celor doi tehnicieni, dar se pare că meciurile care urmează vor fi decisive. ”Va fi un meci de care pe care. Băieții pot spune că s-au pregătit bine săptămâna asta sub comanda lui Cătălin Vulc și Cristi Crăciun, care sunt antrenori interimari. Nu știu cât va dura acest interimat. Poate să dureze până după meciul cu Mediașul, poate să fie până la finele campionatului. Nu s-a luat nicio decizie în această privință. Interimatul depinde și de evoluțiile echipei. Dacă echipa va avea o evoluție bună, atunci cei doi antrenori interimari vor continua. Rezultatele sunt cele care contează” a mai spus directorul sportiv al lui CSU Sibiu.

Ex-antrenorul lui CSM București, propus la CSU

Plecarea lui Prakuraitis a făcut ca pe adresa clubului sibian să sosească deja oferte de tehnicieni care sunt gata să antreneze pe CSU Sibiu. ”Am primit oferte, chiar la jumătate de oră după ce am pus pe site-ul clubului anunțul cu demosia antrenorului, am fost contactați de un agent care ne-a propus ca tehnician pe antrenorul lui CSM București, care fusese și el demis în aceeiași dimineață” a mărturisit Horațiu Floca.

Mircea Vulc ajută antrenorii interimari

Directorul sportiv al lui CSU Sibiu a confirmat faptul că actualul director executiv al clubului, Mircea Vulc, a participat la antrenamentele echipei și se implică la pregătire. ”Dânsul se consultă cu cei doi antrenori. Să nu uităm că Mircea Vulc este director tehnic la CSU Sibiu și a fost și atunci când a fost Schomers antrenor cât și când a fost Prakuraitis. Jucătorii sunt și ei supărați pentru ceea ce s-a întâmplat la echipă, dar acum trag tare cu toții” a încheiat Horațiu Floca.

Bilete puține pentru sibieni

CSU Sibiu cerut 100 de bilete clubului omolog din Mediaș, dar gaziștii au anunțat joi că nu pot pune la dispoziția fanilor sibieni decât 30 de tichete. Pentru ca meciul să poată fi văzut în tot județul fanii lui Gaz Metan Mediaș au anunțat că vor transmite și ei pe internet meciul, acesta fiind disponibil pe csufans.ro precum și pe pagina noastră, oradesibiu.ro, sâmbătă de la ora 17.00.

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. CSU Vointa Sibiu a invins azi pe Gaz Metan Medias 2 , cu 2-0 golurile Vointei fiind inscrise de Iulian Popa si Caius Lungu.

  2. Meciul Mures – U Cluj il puteti vedea pe siteurile http://www.csufans.ro/chat/ sau http://www.bcmures.ro/live . Medias – Sibiu e live pe csufans.ro, suporterii medieseni transmit in premiera un meci pe internet, Asociatia Al 6-lea jucator va lansa saptamana viitoare un site dedicat exclusiv transmisiunilor meciurilor de baschet pe internet, unde veti putea gasi cel putin 3-4 meciuri live pe etapa http://www.csufans.ro/stiri.php?id=763&skey=diviziaa&lang=ro.

  3. Iarasi apar povesti cu biletele…Am fost si 200 de persoane cand aveam 50 de bilete rezervate si am intrat toti fara probleme.