concurs - ora de sibiu pune la bătaie două invitaţii la concertul taxi din vintage pubPoţi câştiga una din cele două invitaţii de o persoană la concertul de promovare a noului album al trupei intitulat „Două cuvinte”, al celor de la Taxi care va avea loc pe 2 martie, în pub-ul sibian aflat la a intersecția străzilor Zaharia Boiu și Av. Ilie Măcelaru.

Dacă de Valentine`s Day a fost Direcția 5, imediat după Dragobete, Vintage Pub aduce o nouă surpriză. Taxi vine la Sibiu pentru un concert extraordinar în Vintage Pub, concert de promovare a noului album al trupei intitulat „Două cuvinte”. Ca o avanpremieră la lansarea acestui album, trupa Taxi a scos un videoclip de senzație, regizat de cunoscuta realizatoare TV Teo Trandafir. Clipul piesei ce poartă numele albumului a făcut rapid înconjurul României pe internet. În primele ore de la lansare, clipul adunase deja peste un milion de vizualizări pe youtube iar până în acest moment a sărit bine de cifra de 2.5 milioane de vizualizări. Ce îl face atât de special? În clip apar nu mai puțin de 26 de bărbați celebri ai României. De la Dan Bittman la Robert Turcescu, de la Cheloo de la Paraziții la vedeta TV Cabral, cu toții și-au dat mâna pentru a fi vedetele unui clip inedit pentru peisajul muzical românesc. Pe scena din Vintage Pub, miercuri, 2 martie, veți avea ocazia să vedeți cu ochii voștri dacă îi este sau nu greu solistului Dan Teodorescu să rostească cele două cuvinte: te iu….

35 de lei biletul

Concertul trupei Taxi începe la ora 21. Prețul unui bilet este de 35 de lei. Biletele pot fi cumpărate de la Supporter Sports Pub & Grill, pe bulevardul Victoriei sau în fiecare seară, în Vintage Pub precum și la intrare, în ziua concertului.Evenimentul este susținut de Carlsberg, Hotelul Golden Tulip Ana Tower și Magic FM. Vintage Pub este situat la intersecția străzilor Zaharia Boiu și Av. Ilie Măcelaru.

Cum participi la concurs!

Câştigă cu Ora de Sibiu două invitaţii de o persoana la concertul TAXI. E simplu. Tot ce trebuie sa faci este să ne spui pe peretele nostru de FACEBOOK sau să laşi un comentariu la acest text, prin care să ne convingi de ce ar trebui să îţi dăm o invitaţie la concert şi ce ai fi în stare să faci să ajungi la eveniment. Dacă ne convingeţi, invitaţiile sunt ale voastre! Căştigătorii vor fi anunţaţi în dimineaţa zilei de 2 martie!

ATENŢIE! – OBLIGATORIU ne trebuie numele, prenumele şi numărul tău de telefon ca să poţi intra în cursa pentru o invitaţie”

Ultima oră

Participă la discuție

6 Commentarii

  1. ca sa ajung la un concert Taxi mi-as vinde si chitara!! – oricum am nevoie de un noua ;;) – pentru ca spre rusinea mea am ratat ultimul concert Taxi de la Sibiu si de atunci de fiecare data cand ascult Taxi imi repet aceleasi cuvinte in minte: „Vreau la concert! Vreau la concert!”, dar acum civintele acelea sau schimbat in: „Taxi! Taxi! Taxi! Taxi!”…trupa Taxi este singura trupa din Romania pentru care chiar ma strofoc sa ajung la concert…

  2. He, he… ce aș fi în stare să fac să ajung la un concert al Trupei Taxi :D? Poi… să începem așa: aș fi în stare să mă tăvălesc pe jos plângând ca un copilaș alintat în raionul cu jucării, mi-aș încuia prietenul în casă toată seara fără bere și football(că invitația e doar de o persoana), i-aș rupe tocurile prietenei ca să nu ajungă la concert fără mine și aș mânca până și un bax de pufuleți (cu surprize) :)). Vorbind la modul serios Taxi e una dintre puținele trupe românești la care mai merită să mergi la un concert… acel amalgam de versuri geniale te transpune într-o lume mai frumoasă, plină de iubire, unde poți rosti cu ușurință chiar și „CELE DOUĂ CUVINTE”…

  3. „E un timp cand ai si un timp cand ceri si un timp cand trebuie sa speri, e un timp cand stai si un timp cand pleci si un timp cand peste toate treci, e un timp cand vrei si un timp cand poti si un timp cand esti uitat de toti, dar oricine ai fi,oriunde esti,oricand e timpul sa iubesti….oricand e timpul….sa iubestï… in Vintage Pub Sibiu, o invitatie = martisorul perfect !!!!!!!!!!!!!!

  4. Mai mult decat ca vreau sa ajung la concert si ca pot sa spun „te iubesc” fara sa ma balbai nu pot sa fac :))) Poate acum am noroc 😀

  5. Trupa Taxi este una din trupele romanesti pe care le pot asculta cu drag. Iubitul meu nu e neaparat un fan al muzicii romanesti insa de cand cu melodia Cele doua cuvinte, il prind mereu fredonand versurile trupei Taxi. Mi-ar placea sa ii fac o surpriza si sa il duc sa ii vada live pe baieti.

  6. Un concert Taxi mi-ar aduce zambetul pe buze pentru ca imi aminteste de un prieten bun din Olanda pe care l-am invatat o piesa a trupei taxi. De fiecare data cand vorbesc cu el imi canta, bineinteles cu accentul lui foarte comic,…”Cauta-ma tu…cauta-ma…” Oricum, Taxi este si va ramane pentru mine o trupa de suflet si o sa incerc sa-i vad de cate ori am ocazia!