video – foto: distracţie maximă la carnavalul pe schiuri de la arena platoşSeară plină de distracție vineri, la cel mai nou resort de schi și snowboard deschis în România. Schiori și snowboarderi s-au îmbrăca în cele mai trăznite costume și au făcut spectacol pe pârtie.

Personaje haioase printer care, drăcuşori, broscuţe sau iepuraşi au schiat că vor schiat vineri seară pe pârtiile de la Arena Platoş de la Păltiniş. „Acest nou eveniment vine ca un prilej pentru și mai multă distracție pe pârtiile de la Arena Platoș”, a spus Cristina Badiu, organizatorul evenimentului. Carnavalul a început vineri seară, pe nocturnă, de la ora 19.00, iar schiorii costumați au participat la o grămadă de concursuri, care mai de care mai trăznite şi mai amuzante. Câștigătorii au primit premii pe măsura prestației lor costumate.[nggallery id=668]

Complexul de schi și snowboard Arena Platoș este deschis în fiecare zi între orele 9 și 17. Miercurea și sâmbăta, între orele 18 și 22, la Arena Platoș se poate schia pe două pârtii dotate cu instalație de nocturnă.

În serile de nocturnă, Arena Platoș organizează concursuri de schi, de snowboard sau de zipfelbob-uri cu premii în ski-pass-uri pe o zi și carduri de puncte.

Ultima oră

Comentariul meu