Stăpâna câinelui aruncat de la etajul 10 pe Oştirii: "Numai un nebun putea face asta"
Foto - Libertatea

Carmen Cornea (49 de ani), stăpâna lui Charlie, caniche-ul alb aruncat, la începutul săptămânii, de la etajul 10 al unui imobil din Sibiu, nu-şi poate reveni, după ce, marţi, a citit în Libertatea în ce chinuri a murit căţelul.

Femeia a declarat în Libertatea că pierduse câinele de aproape o săptămână, dar că nu şi-ar fi imaginat că un om poate arunca în gol, de la 30 de metri, un animal. “Numai un nebun putea face asta”, spune Carmen Cornea, din Sibiu, în timp ce răsfoieşte câteva albume de fotografii cu Charlie, caniche-ul pe care îl avea de 12 ani. În urmă cu aproape o săptămână, femeia a pierdut câinele, dar nu se panicase pentru că se mai întâmplase ca Charlie să se rătăcească şi să se întoarcă apoi acasă.

Va depune plângere la poliţie

Din nefericire, marţi a citit în presă că Charlie a murit în chinuri groaznice, după ce a fost aruncat de la etajul 10 de un locatar deranjat de lătratul câinelui. “Nu pot decât să urmez calea legală. Nu-i doresc aceeaşi moarte, e prea crud, dar bestia trebuie să plătească. Voi depune plângere la poliţie împotriva lui”, a spus Carmen. Pe lângă stăpâna lui, câinele era ataşat şi de Elena Pantelie (82 de ani), mama lui Carmen. “Mă însoţea de fiecare dată la cumpărături. Era un câine tare blând”, a povestit femeia în Libertatea.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. CSU Vointa Sibiu a invins azi pe Gaz Metan Medias 2 , cu 2-0 golurile Vointei fiind inscrise de Iulian Popa si Caius Lungu.