video - americanul harrison este indisponibil pentru meciul cu bc tg mureșJucătorul american are probleme medicale și cel mai probabil nu va evolua în meciul de sâmbătă de la ora 18.00 din Sala Transilvania. Mureșenii au cerut 50 de bilete pentru partida televizată de TVR3.

Antrenorul lui CSU Sibiu crede că meciul de sâmbătă poate fi adjudecat de echipa sa dacă se îndeplinesc câteva condiții. ”Cine va fi mai concentrat și mai organizat va câștiga. Mă aștept la un meci dificil. Cred că cine va fi mai disciplinat va avea câștig de cauză” a spus joi antrenorul sibienilor. Acesta a mai declarat că are probleme de lot, pentru că mai mulți jucători au avut ceva probleme medicale. Harrison are șanse mici să evolueze împotriva mureșenilor.  ”Avem din păcate din nou probleme medicale. Sunt mulți jucători care au probleme, dar Harrison este în cea mai dificilă situație. Nu știu dacă voi miza pe el la meciul acesta. Numai vineri voi ști pe ce jucători pot miza” a spus Audris Prakuraitis. Cel care a pregătit în sezonul trecut pe cei de la Tg Mureș crede că fosta sa echipă este într-un declin de formă. ”Au început bine sezonul, dar acum au ceva probleme și au trebuit să schimbe câțiva jucători. Cred că au totuși o echipă bună” a mai punctat Audris.

Vin cu galerie

Mureșenii vor fi încurajați la meciul de sâmbătă după amiază de o galerie de aproximativ 50 de fani. ”Ne-au solicitat 50 de bilete și le-am pus la dispoziție. Echipa de baschet sosește vineri în oraș și nu au solicitat o poziție la sala Transilvania pentru un antrenament oficial” a spus directorul sportiv al lui CSU, Horațiu Floca.

Interes crescut pentru meci

Clubul sibian a vândut deja 100 de bilete din cele puse în vânzare pentru partida de sâmbătă, asta în condițiile în care până acum devenise o ”obișnuință” să fie vândute doar 20-30 de bilete în zilele premergătoare partidelor jucate acasă. Biltele se pot procura de la sediul clubului pe pe strada Rennes, dar și sâmbătă înainte de meci, de la Sala Transilvania.

Ultima oră

Comentariul meu