voința sibiu joacă miercuri un amical la făgăraș. gazul joacă cu fc bihorSibienii au anulat amicalul programat pentru sâmbătă cu Gaz Metan Mediaș pentru că nu au găsit un teren unde să joace cu gruparea lui Cristi Pustai. Gazul joacă miercuri cu Bihorul.

Voința Sibiu dispută miercuri de la ora 15.00 un meci de verificare la Făgăraș, cu gruparea locală ce evoluează în liga a 4-a. Fotbaliștii sibieni au decis să meargă sâmbătă la un trial de la Simeria, după jocul de pregătire cu Gaz Metan Mediaș a picat. ”Nu s-a găsit un teren bun pe care să jucăm și atunci acel joc nu se va mai disputa. O să mergem la Simeria pentru un trial cu echipa locală și cu cei de la Acu Arad” a spus directorul sportiv, Vasilică Armenean. Sibienii mai au programate până la reluarea campionatului în liga 2, încă două jocuri de verificare, cu Arieșul Turda, cel mai probabil la Sibiu și cu Gaz Metan Mediaș 2, în 26 februarie, în deplasare. Altfel în aceste zile jucătorul Dani Vlad va fi legitimat oficial la club. Acesta este singurul transfer făcut de sibieni în această iarnă.


Mediașul joacă cu Bihorul

Echipa lui Cristi Pustai va disputa miercuri de la ora 15.00 un meci de verificare la Copșa Mică, în compania celor de la Fc Bihor. Antrenorul Mediașului a anunțat că în acest meci vor fi folosiți mai mult jucătorii care nu au prea jucat în Antalya. Tot miercuri vor fi prezentați oficial și jucătorii transferați în timpul turneului din Turcia.

Ultima oră

Comentariul meu