brice kala kabengele, dat afară de bc timişoaraConducerea echipei de baschet masculin BC Timişoara a anunţat, că a renunţat la colaboarea cu jucătorul Brice Kabengele. Fostul jucător al lui CSU este liber de contract. Kabengele a fost aproape de o revenire la Sibiu în vara anului trecut.

Decizia a fost luată la şedinţa Consiliului de Administraţie de joi, preşedintele Valentin Moldovan făcând-o publică a doua zi. “Am considerat că nu mai are rost să continuăm cheltuielile la acelaşi nivel, având în vedere locul din campionat şi şansele de a ne îndeplini obiectivul. Cei doi au salarii care ne costă destul de mult până la vară. Vom rămâne fără preparator fizic până la vară. Noi încercăm să pregătim de pe acum sezonul viitor. Trebuie să vedem ce facem să întărim lotul, iar în acest sens am început deja să urmărim jucători români şi străini. Mai ales jucători români pentru că acolo avem nevoie de întăriri. Vom onora toate drepturile salariale ale lui Brice Kabenghele şi Goran Damnjanovic pentru că nu avem de ce să nu le dăm banii. Vor primi salariul integral pe luna februarie. Din păcate asta e situaţia, nimeni nu a dorit să se ajungă aici”, a declarat Moldovan, citat de portalul totalbaschet.ro. Brice Kabengele a fost transferat la BC Timişoara în acest sezon, dar nu a avut drept de joc până în luna decembrie, spre finalul turului, din cauza unei suspendări de 6 luni, pe care a primit-o în luna iunie, pentru consum de marijuana. La acea vreme, baschetbalistul în vârstă de 29 de ani era legitimat la campioana CSU Ploieşti. sursa: Mediafax

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. “Conducerea echipei de baschet masculin BC Timişoara a anunţat, că a renunţat la colaboarea cu jucătorul Brice Kabengele.”

    of, of. nici macar o virgula nu mai stiti sa puneti cum trebuie. vai de scoala voastra?!?!?!