bilanț de weekend la urgențe - un înjunghiat la sadu, un agresat la rășinari și tânără rănită la sibiuUn tânăr de 21 de ani din Sadu a fost înjunghiat de un amic la Sadu, iar în Rășinari un bărbat de 62 de ani a ajuns rupt de bătaie la spital în Sibiu. O tânără s-a ales și ea cu nasul rupt, dintr-o joacă.

In dimineata zilei de 13 februarie, la Unitatea Primiri Urgente a fost adus un pacient in varsta de 21 de ani, din Sadu, care prezenta o plaga injunghiata abdominala, pentru care s-a intervenit chirurgical. In prezent, starea pacientului este buna , acesta mai ramane sub supraveghere si tratament in cadrul Sectiei Clinice Chirurgie I.Tanarul povesteste ca a mers la o intalnire cu prietenii, au consumat bauturi alcoolice, iar la final s-a certat cu unul dintre amici, care se pare ca este  ruda cu el ( fin). Tanarul sustine ca la plecare, l-a lovit pe finul sau cu pumnul, iar acesta a scos cutitul si l-a injunghiat.

Bărbat bătut în Rășinari

In cursul zilei de ieri, la Unitatea Primiri Urgente a fost adus un pacient de 62 de ani, din Rasinari, victima unei agresiuni. Barbarul a suferit traumatisme craniene si faciale si o fractura deschisa de antebrat drept, acesta a primit ingrijiri medicale si a ramas sub supraveghere in cadrul Sectiei Clinice Neurochirurgie.

I-a spart nasul dintr-o joacă

Tot in ieri, la Unitatea Primiri Urgente a ajuns o tanara de 19 ani, care prezenta un traumatism cranio-facial cu fractura de piramida nazala, prin cadere de la acelasi nivel, acesta a primit ingrjiri medicale si a ramas internata in cadrul Compartimentului BMF. Tanara a povestit ca a fost impinsa de un vecin si a cazut. Acesta mai sustine ca a fost o joaca.

Ultima oră

Comentariul meu