csu a învins categoric pe csm oradea cu 73-57. vezi înregistrarea meciului și declarațiile antrenorilorMarkovic a făcut cel mai bun meci al său de la sosirea la Sibiu. Audris Prakuraitis spune că a avut o discuție cu Mircea Vulc și că nu a citit declarațiile directorului executiv al echipei, după înfrângerea cu Steaua.

Sibiul a avut emoții doar în primul sfert cu orădenii de la CSM. Oaspeții au condus pe tabelă cu 13-19, după primele 10 minute, dar chiar și așa jocul univesitarilor a fost unul bun. CSU a făcut o apărare agresivă aproape pe tot parcursul jocului, iar orădenii au căzut în capcană. Sârbul Markovic a fost omul care a ajutat cel mai mult echipa, sâmbătă seară. Seals a ieșit și el la rampă cu câteva execuții de excepție. Americanul a primit ropote de aplauze, în minutul 16 al meciului, când a reușit un capac și o recuperare excelentă, iar apoi câteva secunde mai târziu a înscris din spatele liniei de trei puncte. La pauză Sibiu a condus cu 32-21, iar de la vestiare a ieșit o echipă și mai motivată.

Sfert trei ucigător pentru oaspeți

CSU a repetat jocul bun prestat cu Steaua mai ales în partea a doua a jocului. Sibiul s-a desprins decisiv pe tabelă în sfertul trei, atunci când oaspeții nu au înscris decât 10 puncte, față de 25 ale sibienilor. Crăciun s-a apărat și el bine și chiar a marcat un coș extraordinar de trei punte pe final de sfert. Atanackovic, deși vizibil obosit, a avut o prestație satisfăcătoare, la fel ca și Calotă, care însă este totuși departe de evoluțiile excelente avute în sezoanele trecute, mai ales în partidele cu echipele de top din România. Sibiu s-a impus meritat cu 73-57, iar acum urmează un meci dificil, în deplasare la Rovinari.

Cristi Achim: ”Am făcut cel mai slab joc din acest sezon”

Am avut niște procentaje absolut dezastroase. Poate trebuia să n-i se întâmple și așa ceva în acest campionat. În mod normal dacă reușeam să ne facem jocul nu ratam așa de mult. Am avut și un jucător accidentat și s-a văzut lipsa lui azi. Felicit echipa Sibiului. A jucat foarte bine și mult mai bine decât noi. Noi vrem să depășim statul nostru de echipă mică care mergea în sezoanele trecute la mielul la tăiere peste tot și să accedem în play-off”.

Vezi înregistrarea pentru declarații complete!

Prakuraitis: ” Jucătorii au fost confuzi la primul antrenament după declarațiile lui Mircea Vulc”

”Toate meciurile și toate victoriile sunt importante. Am început puțin mai slab la început, dar apoi ne-am apărat mai bine și totul a fost în regulă. Am avut ceva probleme cu câțiva jucători care erau indisponibili…. Toată lumea știa cât de important este acest meci, pentru că nu ne permitem pași greșiți. Am avut discuții cu Mirea Vulc. El spune că nu s-a întâmplat nimic. Nu vreau să comentez mai mult. Nu am citit presa și deci nu știu nimic de declarațiile lui Mircea. Jucătorii au fost confuzi la primul antrenament după declarațiile date de dânsul. Asta e viața unui antrenor. Tot timpul va exista o presiune…Mi-am propus să nu citesc mic din ce a apărut în presă. Pentru noi toate meciurile care urmează sunt dificile și importante. Nu ne permitem să ne relaxăm în vreun meci rămas de disputat.

Vezi înregistrarea pentru declarații complete!

CSU Sibiu:

Seals 16, Calotă 7, Atanackovic 11, Crăciun 7, Markovic 20, Herndon 10, Harrison 2.

CSM Oradea:
Maric 9, Pașca 4, Topchov 15, Mandic 14, Mitchell 7, Schachtner 8.

SFERTUL 1

SFERTUL 2

SFERTUL 3

SFERTUL 4


Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. victorie categorica dar nu suficient de categorica. daca terminam la egalitate de puncte, oradenii ne iau fata in clasament.