psd-ul face sondaj ca să găsească contra candidatul ideal împotriva lui iohannisTrif  Bogdan, Sitterli Ovidiu şi Marin Horaţiu sunt cei trei candidaţi care sunt în cursă. „Au existat astfel de încercări şi demersuri de a crea un candidat, din partea majorităţii, împotriva sasului”, a comentat Iohannis.

Pentru functia de primar al municipiului Sibiu au fost stabilite 3 candidaturi care vor fi supuse in viitor unui sondaj, pentru desemnarea candidatului PSD. Cele 3 candidaturi sunt : Trif Bogdan; Sitterli Ovidiu şi Marin Horatiu. „Organizatia Judeteana a PSD Sibiu, prin votul membrilor Consiliului Judetean si-a exprimat acordul cu incheierea protocolului cu Alianta de Centru Dreapta. Organizatia Judeteana a PSD Sibiu, prin votul membrilor Consiliului Judetean si-a exprimat acordul cu incheierea protocolului cu organizatia judeteana a Partidului Romania Mare, care va fi semnat duminica 6 februarie 2011” se arată într-un comunicat de presă al PSD Sibiu.

Iohannis a citit cu „interes” candidaturile

Primarul Sibiului a comentat în stilul caracteristic inteniile PSD-iştilor. “Eu cred că este un demers democratic în interiorul partidului. Sursele din oraş susţin că au existat astfel de încercări şi demersuri de a crea un candidat, din partea majorităţii, împotriva sasului. Lucrul acesta nu s-a realizat niciodată şi nici nu cred că se va realize pentru că sibienii sunt oameni deschişi şi nu ar prinde o astfel de idée la ei” a spus primarul Sibiului

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Dupa ce a curatat orasul de monumente si case si le-a retrocedat tuturor de nationalitate germana … acuma se poate retrage linistit.
    Oricum eu una nu l-am votat niciodata, si nu-l voi vota. Sunt romanca si nu vad de ce sa ma conduca un reprezentant al minoritatilor (1000 in Sibiu mai sunt nemti, si toti sunt prin posturi bine platite – sunt oare toti super ? nu se gasesc romani corecti si cinstiti pentru acele posturi ?)

    Ela