iohannis îi sfătuiește pe sibienii care își rup oasele pe gheața din sibiu să-i dea în judecată pe cei responsabiliPrimarul Sibiului crede că amenzile pe care le poate da municipalitatea sibienilor care nu își curăță trotuarele de gheață este ineficientă.

Primarul Klaus Iohannis a declarat joi că nu s-au dat amenzi celor care nu au dezăpezit trotuarele pentru că s-a dorit să se dea sibienilor o şansă să se obişnuiască din nou, cu iarna. ”Sunt destul de multe trotuare curăţate. Din păcate sunt însă și mulţi oameni care nu au înţeles că este necesar să facă lucrul acesta. Dacă situaţia se prelungeşte vor primi şi amenzi” a spus primarul. Iohannis știe de ce în oraşele din ţările cu apă caldă, din vestul Europei, trotuarele se curăţă imediat ce afară ninge. ”Acolo s-au curățat nu pentru că primarul a dat foarte multe amenzi, ci pentru că oamenii care şi-au rupt picioarele au mers în instanţă şi au cerut daune celui care nu şi-a curăţat trotuarele, iar acestea sunt de obicei, sume consistente. Sistemul funcţionează prin măsuri coercitive” a mai spus Iohannis.

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. Hai sa ateptam sa faca primaria, guvernul, presedintele, vecinul etc. ceva si apoi cu mult zel ne apucam si noi de treaba.
    din aceasta cauza merge tara cum merge. asteptam totdeauna de la altii.

  2. Ar trebui chemata si Primaria in judecata pentru necuratarea strazilor din Sibiu??? S-au intamplat zeci de accidente usoare din aceasta cauza. Cine raspunde?

  3. si cine curata trotoarele publice? in parcuri? m-i se pare ca hotararea nu e una practica daca nu si cei de la primarie isi fac datoria.