csu pierde pe mâna arbitrilor dar și a lui calotă meciul cu steaua turabo, cu 83-90. vezi înregistrarea partidei!Sibiul a jucat excelent preț de 39 de minute, dar pe final de meci ”Kevin” a ratat două aruncări libere, iar ”generosul” arbitru Mircea Șerban ne-a ”tocat” ca la carte prin deciziile pe care le-a dat clar în defavoarea Sibiului. Steaua a egalat în ultimele secunde la 77-77 și a câștigat în prelungiri.

Csu a pierdut în prelungiri o partidă pe care a avut-o clar la dispoziție. Chiar dacă se știa de la început că meciul cu Steaua este de departe unul extrem de dificil, Sibiul a fost mai tot timpul la timonă. CSU a condus cu după primele zece minute cu 17-15. La fel ca și până acum în acest tur de campionat, Seals a fost de departe omul care a ținut în joc pe CSU. Calotă a jucat excelent în sfertul doi, pe care grație lui CSU l-a câștigat și a intrat la pauză în avantaj, 42-40, după ce ”Kevin” a marcat două puncte în ultima secundă.Steaua și-a adjudecat sfertul trei, în care de la oaspeți a ieșit la rampă Stănescu și Bogdan Popescu. La CSU Seals și Atanackovic au fost oamenii eficienți, dar și Herndon a jucat excelent. După 30 de minute egalitatea pe teren a fost perfectă, tabela indicând scorul de 55-55, grație unui coș de trei puncte reușit de Crăciun în ultima secundă a sfertului trei.


Sfertul patru, extaz și agonie

Sfertul patru a fost plin de dramatism. Steaua a condus până în ultimele 2 minute, dar CSU a revenit și a fost în avantaj, având două puncte avans și două aruncări libere prin Calotă cu mai puțin de jumătate de minut înainte de final. Calotă le-a irosit pe ambele și disperarea a apărut pe chipurile fanilor și ale coechipierilor săi. Căpitanul echipei naționale, Virgil Stănescu a amuțit asistența și a înscris 2 puncte cu o secundă înainte de final, iar meciul a mers în prelungiri.

Șerban a rupt meciul în prelungiri

La rampă a ieșit decisiv de data aceasta probabil cel mai ”EXECRABIL” arbitru din România la ora actuală. Mircea Șerban a tocat Sibiul în cel mai ”jegos” stil posibil. Herndon și Calotă au ieșit cu câte 5 greșeli, iar Șerban ne-a ”premiat” și cu un fault tehnic numai de el văzut. În aceste condiții CSU a pierdut nemeritat cu 83-90, un meci în care prestația echipei a fost aproape excelentă.

Arbitrii scoși cu pază de pe teren

Cei trei arbitrii au avut nevoie de escortă ca să ajungă la vestiare. Dacă Grigoraș și Ioniță nu au avut probleme, Mircea Șerban a scăpat cu greu de furia fanilor și a oficialilor lui CSU Sibiu, fiind apostrofat pe bună dreptate pentru ”genocidul” pe care l-a făcut în timpul meciului.

Prakuraitis: ”Am avut meciul în mâna noastră”

”Am pierdut meciul în ultimele secunde. Nu am reușit să înscriem din aruncările libere. Nu am fost destul de concentrați. Arbitrii au luat în unele momente unele decizii așa de nebune că am rămas uimit. Cel puțin în prelungiri au fost niște decizii hilare. Din păcate jucătorii au fost obosiți în prelungiri”.

CSU Sibiu:

Seals 22, Calotă 12, Atanackovic 20, Crăciun 5, Herndon 14, Harrison 10.

Steaua Turabo:

Mandache 17, Nikolov 8, Jackson 8, Hafnar 2, Căruțașu 10, Popescu 10, Stănescu 27, Tomeljak 8.


SFERTUL 1

SFERTUL 2


SFERTUL 3


SFERTUL 4


PRELUNGIRILE

Ultima oră

Participă la discuție

7 Commentarii

  1. Cine e acest ziarist care a scris titlul asta idiot ??? Mai baiatule , tu nu ai habar de baschet. Cum poti sa spui ca meciul a fost pierdut pe mana lui Calota. Esti in dezastru total iar acest fenomen este o necunoscuta pentru tine. Ramai acasa , nu mai veni la baschet ca nu pricepi nimik.

  2. pff asta chiar e nesimtire
    baa da ce ziarsiti…lumea asta nu stie ce sa mai spuna :
    asta chiar e nesimtire cum sa spui ca meciul a fost pierdut pe mana lui calota:O
    pff ptr ca a ratat 2 libere la sfarsit
    atatia jucatori au ratat si la inceput si la sfarsit mai conteaza
    da sa puneti un titlu ca asta …..nesimtire
    apai de arbiti nu mai zik niste hoti… furaciosii:-J
    le-o fi dat mita steau:)))

    1. gl cu mita:)))
      da a fost nesimtire la cum au furat arbitri:|
      numa in romania e asa ceva

  3. halal exprimare de ziarist… „probabil cel mai EXECRABIL arbitru din România” „a tocat Sibiul în cel mai jegos stil posibil”. asa se exprima un fan tulburat de pierderea nemeritata a meciului, dar nu un ziarist. ca sa nu mai zic de „Herndon și Calotă au ieșit cu 5 greșeli”…sa inteleg ca au acumulat IMPREUNA 5 greseli? nu stiti sa folositi „cite”?

    1. daca ati fi semnat cu numele real comentariul ne-am fi chinuit mai tare sa va raspundem.
      Am remediat nemultumirile d-stra totusi…
      Echipa Ora de Sibiu

  4. foarte aiurea titlul. nu sunt neaparat fan kevin, dar nu mi se pare normal asa un titlu. atata tot trebuie sa dam vina pe cineva, ca altfel nu se poate la noi. ar suna altcumva un titlu ca: „Desi incurajati de suporteri, CSU a pierdut meciul cu Steaua Turabo etc etc”.

    Cum credeti ca se simte omul ala dupa ce a alergat atata pe teren si chiar a facut un joc bun cand vede asa un titlu? Nu sunt ziarist… poate de aia nici nu mi se pare normal.