pdl sibiu sare la gâtul psd-iștilor pentru mitingul de luniPDL-iști sibieni spun că printr-un asemenea comportament, PSD nu poate convinge pe nimeni că este un partid de opoziţie serios şi respectabil, într-o ţară europeană.

PDL Sibiu a dat un comunicat de presă prin care își exprimă oficial poziția față de mitingul de protest de luni, 31 ianuarie, când în fața sediului de pe Bălcescu al acestui partid, 40 de protestatari de la PSD au scandat lozinci împotriva actualului executiv și președinte al României.

Iată comunicatul de presă al PDL Sibiu:

Organizaţia Judeţeană Sibiu a PDL îşi exprimă îngrijorarea provocată de politizarea unui act de justiție – în care este implicat liderul PSD Argeș -, cu ocazia manifestației, din 31 ianuarie a.c., a PSD Sibiu, ca urmare a directivei conducerii naţionale a partidului. În fapt, cei 40-50 de manifestanţi social-democraţi sibieni, prin pancarte şi scandări de lozinci, au lansat, în faţa sediului central al organizaţiei noastre, injurii la adresa preşedintelui României şi a liderilor PDL.

Protestul din 31 ianuarie a reprezentat un gest public lamentabil, în esenţă profund ostil statului de drept. El a fost organizat din dorinţa de a compromite actul de justiţie, printr-o acţiune provocatoare împotriva partidului politic aflat la guvernare. PSD sfidează, astfel, separarea puterilor în Statul Român. Printr-un asemenea comportament, PSD nu poate convinge pe nimeni că este un partid de opoziţie serios şi respectabil, într-o ţară europeană.

Ultima oră

Comentariul meu