video - gaz metan a pierdut amicalul fakel voronej, cu 1-2. duminică joacă cu fk qarabaghPentru medieșeni a înscris din nou Alin Lițu, la scorul de 0-2. Gazul joacă următoarele amicaluri cu FK Qarabagh din Azerbaidjan (30 ianuarie, ora15.30) și NK Istra 1961 din Croaţia (1 februarie 15.45). Ambele meciuri sunt în direct pe gsp tv.

Bratu trebuie să îl facă uitat la Mediaş pe „fugarul” Eric. Gaz Metan a pierdut al doilea amical din Turcia, 1-2 cu ruşii de la Fakel (golul românilor a fost marcat de Alin Liţu, cu cinci minute înaintea finalului), iar Bratone spune că sunt importante şi rezultatele din meciurile de pregătire, dar fostul dinamovist acuză starea de oboseală!„Contează şi aceste rezultate, noi ne dorim victoriile, dar dacă nu vin, asta e! Mult mai important e să câştigăm în campionat, dar avem nevoie şi în amicale. A început să se acumuleze şi oboseala, dar nu este asta o cauză pentru care nu am câştigat. Nu e nimeni bucuros când pierdem. E normal să ne certe domnul Pustai”, a declarat Florin Bratu pentru gsptv, după înfrângerea cu Voronej.

Gaz Metan – Fakel Voronej 1-2
A marcat: Liţu (76)
Gaz Metan: Pleşca – R. Zaharia, Akaky, Fl. Lazăr, Markovici – C. Todea, Kubala – Al. Muntean, Hoban, Pîrvulescu – Fl. Bratu. Au mai intrat: Vîtcă, Trtovaci, Liţu, Al. Muntean, Buzean, Bozeşan, Dudiţă, Del Campo, Vukatinovici, Kem.

Ultima oră

Comentariul meu