video - distracție, foc de tabără și karaoke la arena platoș din păltiniș
Pârtiile de la Arena Platoș au fost pline ochi în acest weekend

Sute de oameni au mers în weekend să se distreze pe cea mai mare arenă de schi din județ. Cozile la teleschirile de pe pârtiile de schi au fost la ordinea zilei și sâmbătă și duminică. O a treia pârtie de schi va fi deschisă în următoarele zile. Schiorii au avut parte de un foc de tabără și un karaoke party, sâmbătă seară.

Arena Platoș tinde, încetul cu încetul să devină cel mai popular loc în care sibienii și nu numai se pot distra în această iarnă, prin practicarea schiului sau a altor sporturi de iarnă. Faptul că la Platoș se poate schia acum și la lumina reflectoarelor a făcut ca vineri seară cele două pârtii funcționale în acest moment să aibă parte de clientelă serioasă. Sâmbătă în schimb nu puteai găsi niciun loc de parcare la orele prânzului. Tinerii în special au stat la cozi preț de 10-15 minute ca să urce pe pârtii, unde zăpada a fost din plin, iar condițiile de schi sunt excelente.

Seara s-a încheiat cu un foc de tabără în vârful pârtiilor și cu un karaoke party la apreschi-ul de la baza arenei.

Cei de la Arena Platoș au oferit și o veste excelentă pentru schiori. De săptămâna viitoare va fi inaugurată și cea mai lungă pârtie din complex-ul de la intrarea în Păltiniș.

VEZI AICI IMAGINI ÎN DIRECT DE PE PÂRTIILE DE LA ARENA PLATOŞ DIN PĂLTINIŞ!

Ultima oră

Comentariul meu