galerie foto - csu sibiu și-a luat revanșa în fața craiovei și a învins cu 85-96Sibienii au învins grație jocului bun făcut de Calotă, Markovic și Atanackovic. CSU a condus ostilitățile de la un capăt la celălat al meciului disputat sâmbătă searcă cu SCM U Craiova. Sibiul joacă miercuri cu Steaua.

Certați serios după evoluțiile modeste din ultimele două meciuri, elevii lui Audris Prakuraitis au mers în Cetatea Băniei cu gândul de a își lua revanșa pentru înfrângerea surprinzătoare suferită în turul campionatului. Sibiul a condus după primele 10 minute la cinci puncte distanță față de gruparea craioveană, scorul fiind 19-24. Până la pauza mare CSU s-a distanțat grație evoluțiilor bune ale celor doi jucători sârbi aduși în această iarnă, Atanackovic fiind de altfel utilizat mai bine de 37 de minute din meci. Scorul la pauza mare a fost 40-49 pentru universitarii sibieni.

După sfertul trei scorul a fost 55-70, moment în care Sibiul și-a permis chiar și luxul de a juca mai lejer în ultimul sfert. CSU s-a impus până la urmă meritat cu 85-96, iar pentru echipa noastră urmează acum restanța cu Steaua Turabo București, meciul având loc miercuri de la ora 18.00 la Sala Transilvania din Sibiu.[nggallery id=659]

SCM U Craiova:

Horton 25, Albu 4, James 18, Gillespie 17, Sims 21.

CSU Sibiu:

Seals 12, Haiduc 5, Calotă 21, Markovic 21, Atanackovic 21, Crăciun 6, Harrison 10.

Foto: Gagiu Daniel – www.sport365.ro

Ultima oră

Comentariul meu