femeie lovită pe trecerea de pietoni la tâlmaciu, pe dn7Aceasta a fost acroşată în plin de un autoturism condus de un bucureştean în vârstă de 40 de ani. Femeia de 40 de ani a ajuns la Urgenţe.

În după-masa zilei de ieri, 26 ianuarie, în jurul orelor 18.45, pe DN 7, în localitatea Tălmaciu s-a produs un eveniment rutier în urma căruia o femeie a fost rănită. “P.C., în vârstă de 40 de ani, domiciliat în Bucureşti, în timp ce conducea autoturismul pe DN 7, în localitatea Tălmaciu nu a oprit în dreptul unui treceri pentru pietoni, semnalizată şi marcată corespunzător, accidentând pietonul angajat regulamentar în traversare. În urma impactului, pietonul, o femeie în vârstă de 35 de ani, din Tălmaciu, a fost accidentată şi transportată la Spital. Cercetările sunt continuate de poliţiştii rutieri”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Sibiu.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Trecerea de pietoni nu este luminata corespunzator,si noaptea ai sanse maxime sa faci accident in zona respectiva.Primaria trebuie sa ia masuri urgente de iluminare corespunzatoare.