victorie chinuită pentru csu sibiu. prakuraitis acuză probleme psihice la echipă. vezi înregistrarea meciului!

Sibiul a jucat din nou modest în fața unui adversar care a condus pe tabelă trei sferturi din meci. Antrenorului Prakuraitis i s-a cerut demisia de către câțiva fani din galerie, iar acesta le-a răspuns cu o sinceritate demnă de apreciat. Apropiați ai baschetbaliștilor de la CSU Sibiu afirmă că între jucătorii români și o parte din cei străini au apărut tensiuni.


CSU Sibiu a evoluat parcă și mai slab decât a făcut-o în meciul de sâmbăta trecută de la Cluj. Pe teren au existat preț de trei sferturi de meci, numai jucătorii de culoare de la ciucani. La CSU, Calotă a jucat numai pentru el, cei doi sârbi au fost ignorați total de americanii Harrison și Herndon, iar Seals s-a arătat descumpănit de ceea ce NU fac pe teren colegii săi de echipă. Atanackovic a avut momente în care a jucat excelent, dar a și făcut greșeli care îi dau probabil mult de gândit tehnicianului Prakuraitis și directorului executiv, Mircea Vulc. Până la urmă CSU a învins cu 85-76, o echipă din Miercurea Ciuc, care și-a jucat frumos șansa în Sala Transilvania.

CSU SIBIU:

Seals 13, Haiduc 10, Calotă 15, Atanackovic 24, Markovic 10, Herndon 10, Harrison 3


BC Miercurea Ciuc:

Finley 21, Cormos 2, Samoilă 5, Coleman 23, Levine 14, Huffman 11

Prakuraitis: ”Pot pleca oricând dacă asta se cere. Nu asta este însă problema”

Imediat după finele partidei antrenorul Audris Prakuraitis a vorbit despre problemele cu care se confruntă. Acesta crede că echipa sa are probleme mai mult mentale decât tactice sau fizice. ”Avem probleme psihologice ca să zic așa. E greu… Au fost momente în care aș fi avut nevoie de Brown în joc…” a spus Prakuraitis. Tehnicianul spune că nu ține cu dinții de scaunul de antrenor. ”Pot pleca oricând dacă asta se cere. Nu asta este însă problema” a mai spus acesta. VEZI MAI JOS ÎNTREAGA DECLARAȚIE!

Conflict în echipă?

Jocul modest practicat de CSU Sibiu în ultimele două partide din campionat va fi mai mult ca sigur analizat de conducerea echipei, alături de jucători și antrenori. Apropiați ai baschetbaliștilor de la CSU Sibiu afirmă că între jucătorii români și o parte din cei străini au apărut tensiuni, iar atmosfera este mai mult decât dificilă, și că așa s-ar explica ”apatia” anumitor elevi ai lui Prakuraitis. Antrenorul lui CSU nu a comentat însă aceste speculații.

VEZI ÎNREGISTRAREA MECIULUI ÎN PLAYERUL DE MAI JOS

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. mai repede, sarbii ignora americanii si romanii. la un contraatac in sfertul 4, in care kevin pleaca singur fara aparator, ce face atanackovic? temporizeaza, in loc sa paseze decisiv pe jucatorul liber. daca te uiti tot meciul sarbii au jucat impreuna, iar ceilalti stateau singuri. poate de asta si in primul sfert nu am reusit sa marcam deoarece sarbii nu s-au gasit, dar nici nu au jucat pe ceilalti. oricum markovic este foarte slabutz.

  2. comentariu dezactivat. reamintim ca toate comentariile care aduc jigniri sau nu au un limbaj decent vor fi dezactivate de admin