bătrân accidentat mortal pe dn1 la cristian. altercaţie între doi şoferi în traficPietonul din Cristian a fost lovit în plin, în timp ce traversa strada neregulamentar. Omul a murit pe loc.

Primul accident a avut loc ieri, în jurul orelor 20.17, pe bdul M. Viteazu din municipiul Sibiu. B.I. (35 de ani, domiciliat în Cisnădie, judeţul Sibiu), la punerea în mişcare a autoturismului pe care îl conducea nu a acordat prioritate de trecere unui microbuz condus regulamentar de B.A. (38 de ani, domiciliat în municipiul Sibiu), intrând în coliziune cu acesta. După producerea coliziunii, conducatorul auto B.I. a coborât din autoturism, a avut o discuţie în contradictoriu cu conducătorul microbuzului, după care cel din urmă se pune în mişcare cu autovehiculul şi îl acroşează cu partea dreaptă cu B.I., care se afla pe partea carosabilă, între autovehicule. „După producerea accidentului de circulaţie conducatorul microbuzului a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, fiind identificat ulterior, în jurul orelor 20.45. În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto B.I.Cercetările în acest caz continuă”, se arată într-un comunicat al IPJ Sibiu.

Accident cu un mort la Cristian

În noaptea de 24/25 ianuarie a.c., în jurul orelor 00.20, în pe DN 1, în localitatea Cristian un pieton a fost accidentat mortal de un autoturism. C.N., în vârstă de 71 de ani, domiciliat în localitatea Cristian, s-a angajat în traversarea drumului naţional prin loc nepermis şi fără să se asigure, fiind surprins şi accidentat de un autoturism, condus de C.M, de 37 de ani. În urma evenimentului rutier a rezultat decesul pietonului. Cercetările în acest caz continuă” spune Luciana Balteş, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu