Sibiul ratează găzduirea meciului România – Luxemburg pentru că nu are noctură pe MunicipalFederația Română de Fotbal spune că ar acorda sprijin și financiar organelor locale pentru ca stadionul pe care a jucat România cu Italia în 1989 dă fie modernizat.

Directorul general al Federației Române de Fotbal, Ionuț Lupescu, a declarat luni la Sibiu că municipiul reședință de județ, ar fi putut să fie gazdă pentru meciuri ale echipei naționale, dacă stadionul Municipal era pus la punct așa cum trebuie. ”Aveţi de toate. Hoteluri frumoase, aeroport, tot ce trebuie, dar nu aveţi stadion pe care să poată juca echipa naţională. Sincer, dacă aveaţi stadion, veneam azi şi vă anunţam că jucăm aici meciul cu Luxemburg, din păcate nu putem. Facem un apel către conducerea din Sibiu. Noi stăm la dispoziţia conducerii locale şi politice de aici pentru a face acest stadion. Chiar este păcat ca în acest oraş să nu existe un stadion pe care să aducem Naţionala. Am putea merge şi la Mediaş, acolo au echipă în liga I, dar nu sunt aceleaşi condiţii. Acolo nu există aeroport și nici hoteluri ca la Sibiu”, a spus Lupescu.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. dar poate juca la medias, doar cei asa greu sa aterizezi la sibiu, si sa vii cu autocarul la medias, ca ai hotel de 4 stele **** la binderbubi. de putut se poate