dezăpezire la foc continuu în weekend. așa zice primăria sibiu....Municipalitatea sibiană a anunțat luni că în weekendul trecut peste 20 de tone de clorură au fost împrăștiate pe străzile din oraș.

”Incepand de sambata dimneata si pana luni (astazi) dimineata, echipele de deszapezire au efectuat 53 de iesiri in teren cu toate utilajele. S-a intervenit cu prioritate si continuu pe arterele principale. In aceste zile au fost consumate aproximativ 300 de metri cubi de sare si 20 de tone de clorura. Echipele sunt pe teren si in prezent” se arată într-un comunicat de presă al primăriei Sibiu.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Si oare de ce strazile principale sunt atat de greu practicabile?si cele secundare in totalitate acoperite de zapada?tind sa cred ca cele 200 de drumuri…au fost mai mult pe strada Balea…Astazi nu a nins abundent…aproape neglijabil…si totusi strazile “principale” au destul de multa zapada pe ele…ciudat…atata timp ca utilajele sunt non stop “pe teren”…sau poate intervin pe strazile secundare…acolo unde deja s-au format canale adanci in gheata ce nu permit soferului nefericit ajuns in ele sa evite vreo masina parcata…sau doamne fereste sa vrea sa mearga pe alta directie decat canalul…sau nu….cu siguranta intervin in afara orasului…pe drumurile de acces…de exemplu spre valcea….unde albul zapezii a acoperit total anostul negru-albastrui al asfaltului…din nefericire numai pana la limita de judet…nenorocitii de drumari din valcea nu apreciaza puritatea si inocenta albului….