s-a răsturnat din cauza vitezei pe drumul dintre sibiu şi cisnădieAutoaccidentul rutier produs marţi seară a avut loc pe fondul vitezei neadaptate la condiţiile de trafic ale celui care a scăpat doar cu răni uşoare.

În seara zilei de 18 ianuarie, în jurul orelor 23.20, în afara municipiului Sibiu, pe drumul judeţean DJ 106 C, Sibiu – Cisnădie, s-a produs un accident rutier în următoarele împrejurări:

M.I., în vârstă de 38 de ani, domiciliat în Cisnădie, în timp ce conducea  autoturismul pe DJ 106 C, având direcţia de deplasare Cisnădie – Sibiu, pe fondul vitezei de deplasare neadaptate la condiţiile de drum (carosabil umed), pierde controlul asupra direcţiei de mers şi se rastoarnă pe partea dreaptă, în afara părţii carosabile. În urma acestui eveniment a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto M.I., care a  fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean Sibiu. Conducătorul auto a fost testat cu etilotestul, rezultat negativ. Cercetările sunt continuate de poliţiştii rutieri.

Ultima oră

Comentariul meu