topul mârlanilor - cum să blochezi o poartă şi circulaţia pe centumvirilor....Circulaţia pe una din străduţele centrale a Sibiului a suferit marţi dimineaţă din cauza unui autoturism al unei firme din Sibiu, care a fost „săracul” parcat aproape în mijlocul străzii, dar şi în dreptul unei intrări într-o curte.

Cine foloseşte des calea de acces dispre centrul Istoric spre şoseaua Alba Iulia şi alege să traverseze încântătoarea stradă a Centumvirilor, se poate considera fericit dacă reuşeşte fără probleme acest lucru. Dacă mai au şi maşini de teren, atunci şoferii au toate şansele să meargă cu viteza melcului din cauza celor care parchează atât pe stânga, cât şi pe dreapta străduţei. Ce mai contează că sunt şi intrări în curţile imobilelor din zonă? Acestea pot fi blocate după bunul plac al şoferilor grăbiţi probabil cu rezolvarea unor probleme care nu pot fi amânate şi care le permite să parcheze în orice condiţii şi în orice loc.

Aşa s-a întâmplat şi marţi dimineaţă. O maşină a firmei Esarom a parcat exact în poarta unui sibian şi la o oră la care strada Centumvirilor este extrem de circulată. Ce mai contează că celelalte maşini abia au mai trecut pe lângă… [nggallery id=655]

Ia atitudine şi fă împreună cu Ora de Sibiu recensământul nesimţitilor, mitocanilor, mârlanilor sau cum vrei să le mai spui celor de ale căror gesturi şi comportament pe stradă, în trafic, în autobuz şi în cele mai neaşteptate alte locuri te loveşti zilnic . Împreună îi arătăm lumii întregi şi poate îi vindecăm de simptome şi oprim epidemia.

Ai surprins un mârlan ?

Încarcă fotografia mai jos în Galeria Mârlanilor, sau filmuleţul, la secţiunea ADD VIDEO. [ngg_uploader]

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. E plin Sibiul de marlani,iar pe Cetumvirilor nu poti circula in timp ce parcarea de la Teatrul Gong e libera.
    IN CAZUL ACESTA cine a coborat din masina a intrat exact pe poarta aceea.