finlandezii de la sonata arctica cântă în august la sibiu la artmania festival 2011Sonata Arctica va cânta sâmbătă, 13 august 2011, în Piața Mare din cetatea medievală a Sibiului. Cea mai importantă și de succes trupă de power metal finlandez vine în premieră în România la ARTmania Festival 2011.

750 de abonamente în valoare de 90 lei au fost distribuite în rețeaua națională a magazinelor Diverta, a librăriilor Cărturești din București și online, prin shop.artmania.ro și myticket.ro. Oferta este valabilă în perioada 17 – 31 ianuarie 2011.Cu o istorie de peste 10 ani în spate, Sonata Arctica s-au impus pe piața muzicală internațională încă de la primul album, Ecliptica, lansat în 1999. De-a lungul carierei, Sonata Arctica a primit patru discuri de aur pentru vânzările de albume, nominalizări la premiile Emma pentru cea mai buna trupă sau cel mai bun album rock/metal și a cântat alături de Nightwish, Dio, Stratovarius, Iron Maiden, Rhapsody sau Alice Cooper. Formația finlandeză se alătură astfel unor alte două nume mari care vin în premieră în România: Nevermore (SUA) și Lacrimas Profundere (Germania). Festivalul Artmania 2011 are loc în perioada 8-14 august la Sibiu. Bilete s-au pus deja în vânzare în librăriile Cărturești din București, în rețeaua națională magazinelor Diverta, dar și online pe shop.artmania.ro și myticket.ro. Biletele costă între 90-180 lei abonamentul pentru toate zilele de festival și 60-100 de lei pentru o singură zi, în funcție de momentul achiziționării acestora.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Ar fi fain ca la anul sa-i aduca pe cei de la The Rasmus sau pe Linkin Park sau pe Virgin Black.The Rasmus nu stiu daca au fost vreodata in Sibiu dar Linkin Park si Virgin Black stiu sigur ca n-au calcat vreodata prin Sibiu. Si poate nici prin Romania.Ar fi exceptional sa aduca cele 3 trupe amintite mai sus la anul in Sibiu.