directori noi la spitalul clinic judeţean din municipiul sibiuMiercuri s-a încheiat concursul organizat de Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu pentru ocuparea funcţiilor de Director Medical, Director Financiar-Contabil si Director de Îngrijiri.

La concurs s-au înscris şi prezentat urmatoarele persoane: Şef de Lucrări Dr. Cipaian Călin Remus pentru funcţia de Director Medical, Ec. Cojocaru Horaţiu si Ec. Blaga Ioan pentru cel de Director Financiar-Contabil şi As. Pr. Mihu Andrei pentru postul de Director de Îngrijiri. Prima probă, de verificare a cunoştinţelor de legislaţie specifică postului, a avut loc săptămâna trecută, în zilele de 10, 11 şi 12 ianuarie, candidaţii având în totalitate dosare valide pentru examen. Notele la testul de cunoştinte legislative au fost următoarele: 9 pentru Dr. Cipăian Călin, 9 pentru Ec. Blaga Ioan, 7 pentru Ec.Cojocaru Horaţiu şi 9 pentru As. Pr. Mihu Andrei, astfel încât toti candidaţii au promovat pentru a doua etapa. Luni, 17 ianuarie, au avut loc probele de susţinere a proiectului şi interviul, iar notele obţinute au fost: Dr. Cipăian Călin – 9,80 şi  10, Ec. Cojocaru Horaţiu – 8,40 si 8,60, Ec. Blaga Ioan – 7,60 şi 7,70, iar As. Pr. Mihu Andrei – 9,90 şi 10. Media celor trei note au dus la  nota finala de 9,60 pentru Dr. Cipăian Călin, 8,10 pentru Ec. Blaga Ioan, 8,00 pentru  Ec. Cojocaru Horaţiu şi respectiv 9,63 pentru As. Pr. Mihu Andrei. În aceste condiţii, au fost declaraţi promovaţi Dr. Cipăian Călin pentru funcţia de Director Medical, Ec. Blaga Ioan pentru funcţia de Director Financiar-Contabil şi As. Pr. Mihu Andrei pentru funcţia de Director de Îngrijiri. Nu s-au înregistrat contestaţii la rezultatele examenelor.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. felicitarii dr.Cipaian Calin ptr obtinerea postului la spitalul clinic judetean sibiu………………………………….este un doctor care merita toata stima si respectul tuturor.Pacat ca in ziua de astazi sunt prea putin doctori ca el.