violatorul fetei din făgăraș a fost prins de poliție la tălmaciuBărbatul care a violat-o pe fata care i-a cerut un pahar cu apă are 57 de ani. Scena violului a avut loc în apropiere de pasajul de cale ferată din vecinătatea sensului giratoriu de la Veștem. Poliția l-a reținut pe bărbat pentru 24 de ore.

În seara zilei de ieri, 16 ianuarie a.c., în jurul orelor 19.30, Poliţia Oraşului Cisnadie a fost sesizată verbal cu privire la faptul că T.R., în vârstă de 18 ani, a fost victima unei infracţiuni de viol. În urma cercetărilor efectuate de către echipa operativă s-a stabilit faptul că victima, domiciliată fără forme legale în oraşului Cisnădie, a plecat în data de 16 ianuarie a.c., în jurul  orelor 14.00, pe jos de la locuinţa din Cisnădie, spre zona localităţii Colonia II Tălmaciu. În această localitate a cerut unui bărbat, B.P., în vârstă de 47 de ani, o cană cu apă. Acesta din urmă a invitat victima la locuinţa sa, iar ulterior, s-a oferit să o conducă în zona Punct Control Veştem, unde victima intenţiona să găsească un autovehicul cu care să plece spre localitatea Făgăraş, judeţul Braşov, localitate unde avea domiciliul stabil.

Dus în fața instanței

În zona pasajului CFR din apropierea Postului Control Vestem, sub motivul că ştie  o cale mai scurtă de acces, bărbatul a ademenit victima într-un loc viran, unde prin acte de violenţă a constrâns-o să întreţina relatii sexuale normale cu acesta.A fost efectuată cercetarea la faţa locului, fiind ridicate şi obiectele cu care au fost îmbrăcaţi autorul şi victima. T.R. a fost condusă la Unitatea Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţan Sibiu. ”Autorul agresiunii – B.P., în vârstă de 47 de ani, domiciliat în Colonia Tălmaciu, a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru o perioadă de 24 de ore în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Sibiu, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol”, se arată într-un comunicat de presă la IPJ Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu