pustai: ”eric a greșit față de gaz metan. va pierde mult dacă nu vine la echipă"Eric a revenit din vacanţă, dar doar pentru a-şi lua rămas bun de la colegi. Brazilianul şi-a anunţat transferul în Ucraina, iar medieşenii se tem să nu-şi piarda bijuteria.

Pustai îl avertizează pe mijlocasul ofensiv: „A greşit, nu aşa se pleacă de la o echipă. Va avea cel mai mult de suferit în cazul unui litigiu”

„Plecarea lui Eric este discutabilă. De la televizor aflu anumite lucruri şi cred că el a făcut o greşeală. Eu nu sunt adeptul reţinerii niciunui jucător, împotriva voinţei lui. Nu în acest fel se părăseşte o echipă. Adică, pleci în vacanţă şi când revii.. pleci! Sunt probleme care mă depăşesc. Deocamdată nu cred că e plecat de la noi. A semnat contract pe mai departe. Am avut promisiunea că niciun jucător nu va pleca. S-ar putea întoarce, dar sperăm să o facă în timp util. Intrăm în linie dreaptă cu pregătirile, vor apărea şi meciurile amicale… Ar fi bine ca, dacă se întoarce, să o facă în timp util” , a declarat antrenorul Gazului la Sport Total FM.

„Eric va avea de suferit”
„Clauza aceea era în contractul său vechi, de trei ani şi jumătate. Noi am plătit clauza clubului din Brazilia şi el a semnat cu noi. S-ar putea ca jucătorul să piardă cel mai mult în urma unui eventual litigiu”, a mai spus Pustai.

sursa: prosport

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. pacat ca nu inteles, mai ales in Ardeal, ca suntem oameni si o vb e deajuns ca sa raminm OAMENI DE ONOARE.
    aMINDOUA PARTILE AU AVUT DE CISTIGAT DIN EVOLUTIILE BUNE ALE LUI ERIC , DAR ESTE UN SPORT DE ECHIPA SI MERITUL NU ESTE DOAR AL LUI.
    PACAT CA ARE CARACTER SLAB,CRED CA SI GAGICA AIA A LI ARE CEVA DE SPUS AICI,DAR DE CE A SEMNAT PRELUNGIRE DACA DOREA SA PLECE…..E PENIBIL SIO FARA NOIMA,DE CE NU A CERUT BANI MAI MULTI,,,E IMBIRLIGAT DE CINE STIE , SI A HALIT CA E MARE FOTBALIST…SA NU AIBA VREO ACCIDENTARE CA L VOR UITA TOTI….
    BAGTA GAZULE