înfrângere pe final de meci pentru csu sibiu la ploieștiSibienii au condus aproape tot meciul ostilitățile în teren, dar câteva greșeli de arbitraj și o gafă de începător a lui Atanackovic au făcut ca CSU să piardă cu 71-68, meciul jucat în deplasare cu Asesoft.

Văduviți din start de unul din cei mai buni jucători din lot, americanul LeVar Seals, sibienii au încercat să își ia revanșa pentru eșecul din tur de la Sibiu. CSU a condus cu 11-1 pe tabelă în primul sfert, dar gazdele au supraviețuit și revenit grație lui Cătălin Burlacu. Ploieștiul a terminat sfertul 1 în avantaj până la urmă scor 15-13. CSU a dominat lupta sub panou categoric în sfertul trei, grație și recuperărilor bune făcute de Herndon, dar și jocului ofensiv foarte bun făcut de Markovic. Sibiul a intrat la vestiare în avantaj, scor 32-31.

În sfertul trei s-a mers cap la cap, scorul fiind la finele acestuia 50-49 pentru CSU. În sfertul patru Ploieștiul a avut cinci puncte avantaj, la 65-60, dar Brown ne-a readus în joc și cu ajutorul lui Calotă. Din păcate arbitrii ne-au ciupit și ei cât să dezavantajeze pe CSU. Atanackovic a greșit copilărește în ultimul minut de joc când le-a dat o minge pe tavă ploieștenilor și gazdele s-au impus cu trei puncte diferență, la capătul unui meci deloc spectaculos și plin de greșeli de ambele părți.

înfrângere pe final de meci pentru csu sibiu la ploiești

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. va rog frumos sa cumparati un costum mai mare pentru catalin vulc. este prea mic pentru o burta atat de mare.

  2. Prakuraitis din pacate nu este un antrenor care sa gestioneze finalurile de meci iar Atanackovic a gafat inpardonabil in ultima faza de atac, e drept ca nu se stie daca era fructificat atacul dar aveam o sansa pe care el a anulat-o din fasa, pacat, mare pacat, azi Asesoft era de batut.