intrare gratuită sâmbătă la toate muzeele din cadrul cnm astraCu prilejul Zilei Culturii Nationale, sambata, 15 ianuarie 2011, toate categoriile de public au acces gratuit in unitatile Complexului National Muzeal ASTRA.

La „Casa Hermes”, in cadrul expozitiei Chipuri de sfinti (sala de la subsol), va avea loc sambata, incepand cu orele 11,00, un recital de poezie eminesciana, oferit de actorii Catalin Patru, Veronica Popescu, Alexandra Didilescu, Pali Vecsei si Adrian Neacşu de la Teatrul National „Radu Stanca” din Sibiu.

Tarife neschimbate în 2011

In anul 2011, Complexul National Muzeal ASTRA pastreaza neschimbate tarifele biletelor si abonamentelor din toate unitatile muzeale. Pentru vizitatorii fideli ai Muzeului in aer liber, cea mai buna varianta ramane abonamanentul anual (30 de lei/persoana sau 40 de lei/familie), acesta oferind acces la toate expozitiile, spectacolele, targurile, manifestarile cu caracter religios etc. organizate pe parcursul anului 2011. Sunt disponibile abonamente cu tarife reduse pentru pensionari, in functie de veniturile acestora, si pentru elevi si studenti. De asemenea, toti angajatii institutiilor bugetare sibiene pot achizitiona, si in acest an, abonamente individuale si de familie cu 50% reducere. Biletul unic ofera posibilitatea vizitarii fiecarei unitati muzeale o singura data, pe parcursul unui an calendaristic. Preturi mici sunt practicate si pentru atelierele educationale (organizate la cerere, pentru grupuri de elevi, studenti sau adulti) si pentru cinemateca ASTRA Film. Lista completa a tarifelor este disponibila online pe situl www.muzeulastra.com. Cei care doresc sa achizitioneze abonamente se pot adresa casieriilor Complexului National Muzeal ASTRA, de marti pana duminica, intre orele 9,00 si 17,00 sau departamentului de Marketing, la sediul din Piata Mica nr. 11 (la parter), tel. 0269 21 80 40.

Ultima oră

Comentariul meu