Thomas Beckenbauer și grupul de afaceriști germani care au fost în octombrie la Sibiu vor să investească la liderul seriei a II-a din liga 2. Un afacerist local s-a alăturat grupării sibiene.

Anul începe cum nu se poate mai bine pentru fotbalul sibian. Patronul echipei, Ionică Hămbășan a declarat miercuri la reunirea echipei că obiectivul rămâne clasarea în primele șapte locuri și că Voința nu se dă la oparte dacă se poate accede în liga 1. ”Obiectivul este locul 1-7. Dacă ne vom situa pe unul din primele două locuri ne bucurăm să promovăm în liga 1. Am găsit cel puțin doi oameni de afaceri dornici să investească la echipă, iar unul este local și cu intenții extrem de serioase” a mărturisit Hămbășan.[nggallery id=654]

Vin nemții

Thomas Beckenbauer, fiul celebrului fotbalist german cu același nume, a anunțat clubul sibian că dorește să se implice la echipă, alături de alți oameni de afaceri din Germania. Condiția este ca Csu Voința Sibiu să se transforme în societate pe acțiuni. ”Ei au făcut o ofertă și noi le-am făcut o propunere. Ei vor să preia clubul cu transformarea CSU Voința Sibiu în societate pe acțiuni. Sunt de acord cu această soluție, dar noi am investit niște bani… A rămas să ne spună dânșii cum se împart acțiunile. Discutăm detalii acum” a mai spus Hămbășan.

Ultima oră

Participă la discuție

4 Commentarii

  1. Heii , anonimu de la 14;13 , tu chiar crezi ca o trebuit sa scrii tu numele lu Beckenbauer ?
    De era vreun forum de bucatari , da la un site de fotbal…te-ai bagat si tu in seama ?
    HAi Sibiu!!!!

  2. Thomas Beckenbauer, fiul celebrului fotbalist german cu același nume,..
    sa fim seriosi, putina informare nu ar strica: pe celebrul fotbalist german il cheama Franz Beckenbauer.:D
    intram in A!!!

  3. asta e dovada ca la Vointa chiar e treaba serioasa si nu o sa avem parte iar de amagiri aiurea, cum a fost FC Sibiu.