Un sibian a mers peste 10 kilometri, pe contrasens, pe centura ocolitoare a Sibiului. Un tânăr a filmat întreaga aventură a șoferului inconștient.

Un eveniment rar întâlnit pe străzile din România s-a petrecut la finele anului trecut, tocmai pe recent deschisa centură ocolitoare a Sibiului. Șe știe că aproape 20 de kilometri sunt în regim de autostradă. Lucrul acesta nu l-a știut, ori nu a vrut să îl știe și un șofer inconștient, care a greșit calea de intrare pe tronsonul ce face parte din autostrada A1 și a mers pe contrasens. Șoferul a gonit cu peste 100 de kilometri la oră și a fost filmat de un tânăr care s-a îngrozit și el de tupeul acestuia. În imagini se poate vedea cum din sens opus, în ultima clipă, mașinile care circulau regulamentar au evitat un accident.

Ia atitudine şi fă împreună cu Ora de Sibiu recensământul nesimţitilor, mitocanilor, mârlanilor sau cum vrei să le mai spui celor de ale căror gesturi şi comportament pe stradă, în trafic, în autobuz şi în cele mai neaşteptate alte locuri te loveşti zilnic . Împreună îi arătăm lumii întregi şi poate îi vindecăm de simptome şi oprim epidemia.

Ai surprins un mârlan ?

Încarcă fotografia mai jos în Galeria Mârlanilor, sau filmuleţul, la secţiunea ADD VIDEO [ngg_uploader]

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu