topul mârlanilor: bmw cu floricele parcat pe trecere de pietoni pe tribuneiO domnişoară mai mult decât grăbită s-a gândit că cel mai bun loc de parcare este pe o trecere de pietoni. Nu a uitat însă să pună luminile de avarie….

Primul invitat în topul Mîrlanilor pe anul 2011 este posesorul sau mai degrabă posesoarea BMW-ului seria 3 cu numărul de înmatriculare SB – 07 – Rox.

Grăbită fiind domniţa în două picioruşe a parcat maşina pe locul pe unde în mod normal şi de obicei circulă acele persoane care sunt pietoni. Ce să mai spunem că a îngreunat şi accesul în intersecţia dintre Mitropoliei cu strada Tribunei.

Frumos exemplu, nu?[nggallery id=653]

Ia atitudine şi fă împreună cu Ora de Sibiu recensământul nesimţitilor, mitocanilor, mârlanilor sau cum vrei să le mai spui celor de ale căror gesturi şi comportament pe stradă, în trafic, în autobuz şi în cele mai neaşteptate alte locuri te loveşti zilnic . Împreună îi arătăm lumii întregi şi poate îi vindecăm de simptome şi oprim epidemia.

Ai surprins un mârlan ?

Încarcă fotografia mai jos în Galeria Mârlanilor, sau filmuleţul, la secţiunea ADD VIDEO. [ngg_uploader]

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. poti sa zici ca e tipic pentru astia cu fitze. Are meseriasu sau meseriasa un Be eM Ve, nu conteaza cad de vechi este dar nu-i pasa. Daca scrie BMV pe masina totul e Ok.