vip's - foto: eba show-bizului românesc a pozat în ipostaze incendiare

vip's - foto: eba show-bizului românesc a pozat în ipostaze incendiareIulia Matei este vedeta celui mai recent pictorial OnlineCafe. Cei mai multi o vor recunoaste prin titulatura “noua EBA”, cu care s-a si lansat fotomodelul cu dimensiuni de invidiat si forme de admirat.

Vedeta a aparut in 2009 pe coperta revistei Playboy, a castigat concursul “Tara, Tara, vrem inaintase” de la Sport.ro si, cum era si normal, a urmat un asalt al designerilor romani pentru prezentarea colectiilor acestora. “Mi-am dorit mult sa colaborez cu OnlineCafe si mai ales cu Dragos Cristescu

(Dragos Cristescu are un palmares de invidiat in realizarea acestor sedinte foto fiind dealtfel fotograful preferat de Playboy, Maxim si alte reviste de gen – n.r)  si am fost mai mult decat incantata de cum s-a desfasurat sedinta foto”, a declarat superba bruneta.

“Din momentul in care am inceput pictorialul, nici nu mi-am dat seama cand a trecut timpul.”

“Decorul a fost incitant iar masina mi-a placut in mod deosebit. Echipa m-a sustinut si a fost usor sa lucrez cu ei. Cand mi-au zis ca s-a terminat, nu mi-a venit sa cred si chiar mi-as fi dorit sa mai continuam”, a precizat Iulia.

Pentru cei care vor vedea pictorialul, Iulia are un mesaj: “Sper sa le placa. Mie cu siguranta mi-a facut placere sa fac aceste fotografii. Oricum, le multumesc anticipat celor ce vor aprecia acest pictorial.”

Sedinta foto a fost realizata in service-ul AutoTehnica, patronat de Dl. Paul Andronic.[nggallery id=652]

sursa. onlinecafe.ro

Ultima oră

Comentariul meu