tarom a anulat un zbor la sibiu. carpatair au avut şi probleme cu o cursăTarom a anulat luni cursa de Munchen din Sibiu nu a mai decolat nici ea. Cursa Caprpatair de luni dimineaţă spre Timişoara a plecat cu o oră întârziere din Sibiu. Tarom a mai anulat alte nouă curse din Bucureşti spre mai multe destinaţii interne şi externe, iar 11 zboruri au întârzieri de 7-8 ore din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, respectiv a vizibilităţii reduse generate de ceaţă.

Astfel, luni au fost anulate cursele companiei din Bucureşti spre Cluj (2), Iaşi, Sibiu, Timişoara, şi zborul Cluj-Viena, precum şi trei curse externe, respectiv Sibiu-Munchen, Bucureşti-Sofia şi Bucureşti-Belgrad, toate cu retur.

Totodată, zborurile din Oradea (2), Sibiu, Baia Mare, Târgu Mureş, Suceava, Iaşi, Timişoara şi Satu Mare, care urmau să aterizeze pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti au întârzieri de până la opt ore.

Pasagerii care au pierdut conexiunile pe care le aveau cu alte zboruri din cauza acestor neregularităţi vor fi distribuiţi pe alte zboruri până la destinaţia finală, conform biletelor de avion, care reprezintă contractul dintre compania aeriană şi pasager, şi vor primi asistenţă pe aeroporturi.

Ultima oră

Comentariul meu