foto - sărbătoarea ionilor ”încinsă” cu un foc de tabără la copșa micăCea de-a şaptea ediţie a Sărbătorii Ionilor dedicată tuturor Ionilor, Ioanelor, etc. din Copşa Mică şi organizată de Primăria oraşului s-a desfăşurat azi 7 ianuarie 2011 în aceeaşi atmosferă de veselie şi înţelegere devenită deja tradiţională.

Ca în fiecare an, evenimentul a reunit mulţi cetăţeni ai oraşului care au închinat un pahar de vin şi au gustat diverse sortimente de cozonac alături de sărbătoriţii lor.

Nu au lipsit nici Primarul şi Viceprimarul oraşului, consilierii locali, preoţii, membrii Sfatului Bătrânilor şi ai Grupului de Dezbateri Publice.

foto - sărbătoarea ionilor ”încinsă” cu un foc de tabără la copșa micăFocul de tabără, specific acestui eveniment, a fost aprins anul acesta de un reprezentant al Sfatului Bătrânilor, dl. Diac Ioan Emil, în semn de recunoştinţă pentru activitatea deosebită dedicată oraşului şi oamenilor lui, după care toţi invitaţii au cântat tradiţionalul “La Mulţi Ani!”.

”Locuitorii oraşului au dovedit încă o dată că sunt uniţi, la bine şi la greu în aceste momente de sărbătoare, astfel încheindu-se cu succes seria de manifestări a Sărbătorilor de Iarnă, organizate de Primăria Copşa Mică”, spune primarul Tudor Mihalache.

Ultima oră

Comentariul meu