focuri de armă la complexul de pe alba iuliaÎn seara zilei de 6 ianuarie, în jurul orelor 22.34, Poliţia Municipiului Sibiu a fost sesizată telefonic cu privire la faptul că în faţa unui restaurant din municipiul Sibiu, a avut loc un scandal şi s-au tras focuri de armă în zona din faţa restaurantului Forever.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie din cadrul sistemului de siguranţă publică, care, au identificat şi condus la sediul poliţiei persoanele implicate în scandal, numitii:

-U.A., în vârstă de 24 ani, domiciliat în municipiul Sibiu, asupra căruia s-a gasit un pistol şi 5 cartuşe calibrul 22 mm intacte,

-C. S., de 38 ani, domiciliată în municipiul Sibiu,

-B. N., de 35 ani ,domiciliat în comuna Sadu, judetul Sibiu,

-S. C., de 30 ani, domiciliată în comuna Sadu,  judetul Sibiu

-H.S., de 53 ani, din municipiul Sibiu.

Pe parcursul cercetărilor efectuate s-au stabilit următoarele;

Un rănit a ajuns la Spital

În jurul orelor 22.30, numitii B. N. ,S. C. , H. S. şi H. I., au oprit autoturismul pe trotuar, in faţa unui magazin pentru a face cumpărături, la scurt timp, B. N., mergând în spatele unui restaurant din apropierea magazinului, unde a avut loc o altercaţie cu U. A. , care l-a acuzat că intrase ilegal pe o proprietate privată. Ceilalţi ocupanţi ai autoturismului precum şi o persoană din restaurant au intervenit pentru a-i despărţi pe cei doi, dar la un moment dat, U.A., a scos pistolul pe care îl avea asupra sa şi a tras trei focuri de armă de la mică distanţă în directia lui B. N., bilele trase, provocându-i acestuia uşoare leziuni pe corp motiv pentru care acesta a fost îndrumat către Serviciul de Urgenţă Sibiu, unde a fost examinat de medici şi i-au fost acordate îngrijiri medicale.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că U.A., deţine legal pistolul respectiv având şi permis de port armă valabil. Cercetările sunt continuate de către lucrătorii Biroului Investigaţii Criminale Sibiu, în vederea stabilirii cu exactitate a stării de fapt care a dus la producerea evenimentului.

Ultima oră

Comentariul meu