adela popescu l-a suflat pe radu vâlcan unei directoare din trustul pro tvÎncurcate sunt căile dragostei atât în scenariul telenovelei „Iubire şi onoare“, cât mai ales în spatele platourilor de filmare, unde lui Radu Vâlcan i s-au aprins călcâiele după colega lui, Adela Popescu. După mai multe tatonări, roşcata l-a acceptat în viaţa ei pe manechin, fără să se gândească la urmări.

Ziarul Naţional scrie azi că noul cuplu nu este privit cu ochi buni de Ines Năstăsoiu, directoare de achiziţii la Pro Tv şi Acasă Tv, care se pare că nu suportă deloc ideea că Adela i l-ar fi furat pe Radu Vâlcan. Surse de la Acasă TV susţin că Ines i-ar fi pus gând rău actriţei şi nu exclud ideea că de aici i s-ar putea trage Adelei Popescu sfârşitul în telenovele. Directoarea are un cuvânt greu de spus în trust şi se pare că de la ea ar fi pornit zvonurile că Adela Popescu are tot soiul de fiţe pe platourile de filmare. Supărarea lui Ines este justificată de faptul că ea şi Radu Vâlcan ar fi avut o legătură amoroasă, care a determinat-o să renunţe la căsnicie pentru el. Culmea este că, după divorţ, a survenit şi ruptura de manechin care, din câte se observă, îşi schimbă destul de repede sentimentele. Acesta a făcut victime şi la „Dansez pentru tine“ unde partenera lui, Elena Voscoboinic, s-a îndrăgostit de el, idilă care s-a terminat şi ea destul de repede.

Se repetă istoria

Adela Popescu are deja experienţă în ceea ce priveşte îmbinarea armonioasă a laturii profesionale cu cea amoroasă, întrucât s-a mai îndrăgostit de un coleg de breaslă, Dan Bordeianu, la debutul ei în telenovele. De această dată lucrurile sunt mai complicate, întrucât Radu Vâlcan se pare că ar fi fost şi bărbatul lui Ines Năstăsoiu. În vara anului trecut, actriţa şi-a încheiat socotelile amoroase cu omul de afaceri Marius Kalmar, cu care a fost împreună trei ani şi jumătate. După doar patru luni de libertate, Adela şi-a refăcut viaţa sentimentală alături de Radu Vâlcan, partener în telenovela de la Acasă TV. sursa: Naţional

Ultima oră

Comentariul meu