harndon revine la csu sibiu. foto: sebastian marcovici
Herndon revine la CSU Sibiu. Foto: Sebastian Marcovici

Gruparea sibiană a început anul 2011 prin aducerea a 3 noi jucători în locul celor la care s-a renunțat în această iarnă.


Clubul CSU Sibiu a anunțat pe pagina oficială de internet că începand de azi 3 ianuarie 2011 echipa de baschet CSU Atlassib Sibiu a reluat pregatirile pentru returul diviziei A de baschet masculin. ”Fata de lotul care a evoluat in turul campionatului lipsesc Arturas Masiulis si Jarryd Loyd care nu mai fac parte din lotul echipei sibiene. In locul lor din lotul CSU Atlassib Sibiu vor face parte doi jucatori sarbi: MILOS MARKOVIC (26 ani) si STEFAN ATANACKOVIC (26 ani) care sunt deja prezenti la antrenamentele echipei sibiene. In urmatoarele zile se va alatura lotului echipei sibiene si JUSTIN BOOMER HERNDON care va reveni la echipa la care a evoluat in returul sezonului precedent” se arată în comunicatul postat pe csusibiu.ro. În perioada urmatoare echipa sibiana se va antrena in Sibiu si pina la primul meci oficial din retur (15 ianuarie in deplasare la Asesoft Ploiesti) se va incerca perfectarea unor partide de pregatire. Tot in zilele urmatoare se va definitiva si data la care se va desfasura partida restanta cu Steaua Turabo Bucuresti.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. cika ii liber capusan, oare nu se poate face un efort si la sibiu, dupa ce am adus atatea panarame, sa aducem si un roman cat de cat?